Daca o iubesti enorm,nu o lasi,nu o parasesti,o intelegi. Poate ca nici ei nu-i place ceea ce face, dar stie ca intr-o zi acest calvar va lua sfarsit. Daca are langa ea si un barbat sa o iubeasca, cu cat mai repede cu atat mai bine!
Buna poate da...Mas` gandi la ce face ea acolo si mt ca sigur nu mir`ar coneveni asta
Dar daca te iubeste cu adevarat fata respectiva renunta la acel job
Bafta
Eu dacă aș știi că prietena mea lucrează într un club, aș încerca eu să o ajut pe plan material, și nu aș critica o deoarece făcîndu i morală nu cîștigi nimic, și nu, nu aș părăsi o, dar cu siguranță un club nu este un loc potrivit pentru o fată, deoarece vin destui golani și derbedei, și nu știi cine se poate lua de ea să-i facă vreun rău.
Eu sunt fata si sincer n`as putea sa lucrez intr-un asemenea loc. nu stiu baietii ce parere au, poate ca ar intelege(unii) altii ar termina`o definitiv.
Fata ar trebui inteleasa din data ce face acest lucru pentru bani...era mai urat daca lucra pe centura sper ca te-am ajutatt:*
Eu cred ca nu-i mare problema in asta asa au venit timpurile trebuie de lucrat principal ca ea sa fie cuminte si ca tu sa ai incredere in ea sau uneori sa o controlezi... daca va iubiti cu adevarat nu cred ca acest lucru este o bariera pentru voi
Codruta întreabă: