anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce ati face daca ati afla ca prietenul va inselat acum 4 ani?

Răspuns Câştigător
| Aerosmith a răspuns:

Nimic. As fi putin indignata. A trecut ceva timp de atunci si ...nu as mai face nimic. Daca inca as fi cu el, as avea mai multa grija sa nu aiba aceleasi obiceiuri si in prezent.

13 răspunsuri:
| ranni a răspuns:

Mi-as aprinde o tigara si as bea o bere big grin

| mariapow a răspuns:

Nu prea mai ai ceva de facut insa ai grija pe viitorhappy

| iulia_5414 a răspuns:

I=as pune cateva intrebari... dar nimic mai multhappy

| ////////////// a răspuns:

L-as intreba de ce a facut-o, ce nu ia ajuns si de ce nu a spus mai inainte, si daca ar fi el in locul meu cum s-ar simti, cred ca as muri de ciuda si mi-as ineca amarul cu o cupa cu vin...

mira
| mira a răspuns:

Uitare si atentie marita in viitor.

| irina_4793 a răspuns:

Incearca sa discuti cu el despre asta si in functie de raspuns lui vei stii ce sa faci.Bafta!

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

As lua o pauza de 1-2 luni in care sa-mi limpezesc gandurile si sa imi dau seama ce simt si daca vreau sa continui. O pauza in care sa nu vorbim deloc si in care sa intelegem amandoi bine de ce s-a intamplat si daca mai are rost, daca o sa pot accepta situatia si daca o sa mai pot avea incredere.

| OanaG a răspuns:

S-a intamplat in trecut. Ce rost ar mai avea, atunci era si mai tinerel, pe parcurs poate ca i-a venit mintea la caphee hee

| danutzika a răspuns:

Nimic... ce mai conteaza cand deja au trecut 4 ani si voi totusi sunteti impreuna inseamna ca acel fapt a fost doar o aventura trecatoare si ca tu contezi mai mult.

| UnuDoiTreiPatru a răspuns:

A fost demult... Don't cry over spilled milk.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Putea sa ma insele ca nu eram cu ellaughing

| Parintele a răspuns:

Mi-as spune ca e posibil s-o fi facut si acum 4 zile. nu este ceva grav.

| al3cse a răspuns:

Ti-a adus vreun copil acasa? Nu! Mai bine sa il ierti ca si asa daca e cu tine inseamna ca tine la tine

Întrebări similare