Nimic. As fi putin indignata. A trecut ceva timp de atunci si ...nu as mai face nimic. Daca inca as fi cu el, as avea mai multa grija sa nu aiba aceleasi obiceiuri si in prezent.
L-as intreba de ce a facut-o, ce nu ia ajuns si de ce nu a spus mai inainte, si daca ar fi el in locul meu cum s-ar simti, cred ca as muri de ciuda si mi-as ineca amarul cu o cupa cu vin...
Incearca sa discuti cu el despre asta si in functie de raspuns lui vei stii ce sa faci.Bafta!
As lua o pauza de 1-2 luni in care sa-mi limpezesc gandurile si sa imi dau seama ce simt si daca vreau sa continui. O pauza in care sa nu vorbim deloc si in care sa intelegem amandoi bine de ce s-a intamplat si daca mai are rost, daca o sa pot accepta situatia si daca o sa mai pot avea incredere.
S-a intamplat in trecut. Ce rost ar mai avea, atunci era si mai tinerel, pe parcurs poate ca i-a venit mintea la cap
Nimic... ce mai conteaza cand deja au trecut 4 ani si voi totusi sunteti impreuna inseamna ca acel fapt a fost doar o aventura trecatoare si ca tu contezi mai mult.
Ti-a adus vreun copil acasa? Nu! Mai bine sa il ierti ca si asa daca e cu tine inseamna ca tine la tine
anonim_4396 întreabă:
Mutubal întreabă: