| SperantaPierduta a întrebat:

Ce ati face daca ati auzi ca iubitul vostru a vrut sa mearga la o fata ( care o face cu toata lumea oh go on ) doar pentru a face sex? ( din moment ce in relatia voastra nu s-a pus problema relatiilor intime )?

9 răspunsuri:
| elasexygagica a răspuns:

Baiatu vrea o fata care stie ce vrea de la viata, nu una care pierde timpu

| pink10 a răspuns:

Ce i-as face? Pai exista cateva posibilitati...
Ori il calc cu masina ori ii dau cu ceva in cap! devil
Glumeam, l-as intreba daca este adevarat [ stii ca lumea papa mult "caca" ], iar daca e adevarat i-as da papucii in secunda urmatoare! happy
Sper ca te-am ajutat :*

| Mayar a răspuns:

Eu i-as spune ca daca nu este in stare sa isi gaseasca o persoana ca lumea, ci ii trebuie 2 sau mai multe ca sa faca una buna, mai bine se lasa pagubas. Spune-i ca ii dai papucii pentru ca nu a stiut sa iti aprecieze iubirea care vine din suflet, si care nu se obtine asa de usor, care ofera o caldura interioara si mai spune-i ca a ramas doar cu sexul, care trece si in interior il lasa gol, fara iubire adevarata.

| Cherry a răspuns:

Paapucii imediat.

| GeOrGiiiiAnNa a răspuns:

Da-i papuciiiii! Nu te merita!winking
Daca te iubeste nu se duce la nici o fata, si apoi, e lumea plina de baieti frumosi! Arata-i ca nu esti fraiera si nu plange dupa el!
Sper ca te-am ajutat:*

| Roxyuy a răspuns:

Nu e frumos ce face dar nu-l parasi, pentru ca aia e doar distractie, nu are sentimente pentru ea.Intelege-l ca are si el nevoi dar tot tu ramai cea mai importanta.

| Alissss a răspuns:

As vorbi cu el :] pentru ca nu mi-se pare normal, daca vroia sex putea sa vorbeasca cu tine si sa iti propuna, si daca il refuzai trebuia sa te inteleaga,, practic te-a inselat.

| iuliia_6957 a răspuns:

Eu m-as desparti de el...atata timp cat vrea sa se duca la alta inseamna ca ceva nu e in regula cu relatia voastra. poate o sa se duca si o sa vina cu cine stie ce bolistraight facehee hee

| DeeeDeee_2299 a răspuns:

Pai rand daca tinea cu adevarat la tine nu mergia la o cur*a, deci ar trebui sa vezi daca tine cu adevarat la tine si daca te iubeste.pentru ca nu ar face asta daca te-ar iubi...eu zic sa discuti pe tema asta si sa il intrebi de ce a vrut sa mearga la tarfa. funditabatting eyelashes