| darkelf45 a întrebat:

Ce ati face daca ati avea copii bani vila masini scumpe.ati fi bogati? Ce ati vrea sa faceti?

Răspuns Câştigător
| Ирина19 a răspuns:

M-as distra la maxim, i-as oferi familiei mele absolut totul ce e necesar, as ajuta oamenii mai saraci, as calatori si mi-as trai viata din plin happy

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca mas trezi in acea situatie in primul rand: as da cate o casa la fiecare din copii mei, divort de nevasta, si as ramane eu singur in vila mas juca la ps3 la greu as mai iesi noaptea cu masina si atat.

| ascovit a răspuns:

Pai c as vrea sa facthinking

sa intretin acesea, adica sa nu cheltuiesc tot ca nebuna dupa sa nu mi am nimic. si cine stie... raspunsul lui BlueHusky m-ar inspira...

in fine...visehee hee laughing oricum. ma multumesc cu ce am pentru. ca sincera sa fiu, imi place viata mea asa cum e...chiar si cand devine plictisitoarebig grin astfel imi vin idei in mintehee hee

| unione a răspuns:

Dragoste...sau sex!

| BlueHusky a răspuns:

Nu imi tebuie nici vila sau masinile nu ma "excita" in nici un fel dar banii ar fi bine veniti pentru a face : o gradinita, o casa pentru animale, un azil de batrani si nu in ultimul rand o comanie in care sa se incurajeze creativitatea si probabil si alte lucruri... (si nici copii parca nu as vrea)

| s3xy0girl20 a răspuns:

Eu mi-as lua tot ce mi-as dori haine, lucrui vila cu 2 etaje decapotabila as merge in Hawaiiday dreaming, mi-as lua un bichon... dar mi-ar palcea si sa imi ajut familia si sa ajut oameni saraci si copii sraci sau care au nevoie de operatii si nu au bani etc

| Hitek a răspuns:

Sa imi iau o chitara si sa invat sa cand la ea crying.
De 2 ani vreau sa imi iau o chitara, imi place foarte mult dar din pacate nu imi pot permite crying.

| llucixxl a răspuns:

Să trăiesc veșnic.