| dana_9056 a întrebat:

Ce ati face daca ati fi in locul meu: Deci imi place ff mult de un baiat si a aflat dar eu m-am dus la etaju lui ca sa vorbesc cu o prietena si o fata i-a zis ca am venit pentru el si atunci am fugit in clasa si el a venit dupa mine dar n-a intrat in clasa, eu am stat ascunsa... Acum sincer mi-as fi dorit sa nu fac asta... deci ce pot sa fac acum? sa-l evit sau ce?

Răspuns Câştigător
| EllaBella11 a răspuns:

Din moment ce a venit dupa tine, ar trebui sa iti trezeasca intrebarea aceea "de ce a venit dupa mine?"sau "ce a vrut sa imi spuna?".
Eu sincer cred ca tu chiar ti-ai pus intrebarile astea... nu-i asa?
Deci, ca sa nu suferi, eu zic ca maine la scoala, sa te duci asa pur si simplu la el si sa il intrebi " auzi, de ce ai venit ieri dupa mine mah? Dar sa nu ai o privire INOCENTA! El va crede ca esti obsedata de el, si nu-i bine. Spune-eu ca si cand ai fi asa, curioasa, sti tu, mai "dura" dar nu foarte! ca altfel va crede ca esti o insensibila si o nenorocita. Mai pe scurt, sa il intrebi normal.
Depinde ce iti raspunde, daca itizice ca a vrut sa vada ce ai patit, spune-i si tu ca ai vrut sa o suni pe maicata sau sa vorbesti cu o prietena ( sti tu la ce ma refer).
Dar daca iti zice "altceva", mai siropos sau din contra mai DUREROS incearca sa nu iei inseama insultele(daca o sa fie), daca zice ceva siropos, dragut sau chestii de genu asta, vezi si tu ce zici.
Deci, in concluzie: sa nu cumva sa il ignori! isi va da seama ca il placi si pe deasupra de va crede si o fricoasa!
Vorbeste cu el si lamureste-l ca ziua trecuta tu ai mers la etaj ca sa vorbesti cu o prietena, iar apoi il intrebi ce ti-am zis eu mai sus.

Sper ca ti-am fost de ajutor happy ITI DORESC MARE SUCCES!
funda?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa stai ascunsa in continuare, inveti bine?

| gennosuke99 a răspuns:

Daca a venit inseamna ca si el te place si chiar voia sa auda ce aveai de spus sau sa iti spuna el ceva... inseamna ca sunt sanse mari sa te placa. Du-te si vorbeste cu el intelegetiva ca doar sunt baiat si stiu cam cum se intelege un baiat cu o fata... daca e timid stai tu cu el si arata-i ce vrei pentru ca el nu prea stie si ii e frica. totusi cred ca te place

| just4mee45 a răspuns:

Raspuns de la un baiatbig grin... de ce sa il eviti? ..nu ai motiv. si ce daca iti place de el? poate si lui ii place de tine..salutal..si nu fugi..ai fi putut sa iei totul in gluma si sa zici ''da pentru tine am venit''..nu trebuie sa iti fie rusine!

| preotul1984 a răspuns:

Nu evitas sa te intalnesti cu el si in cazul in care deschide subiectul ii explica erai pur si simplu in trecere cu treba si ca universull nu se invarte in jurul lui

| critiannnnuu a răspuns:

Nu-l evita! ...nu-i spune ca-l iubesti..doar sarutal foarte pasional *(intr-un loc ascuns), chiar daca iti bate foarte tare inima...si apoi pleaca :*