Alegi o persoana. In cele din urma nu ai ce face. Daca nu vrei sa ranesti, alegi cit mai devreme, inainte ca ele sa ajunga sa te iubeasca din tot sufletul. Atunci ai provoca cu adevarat un dezastru. Asa ca alegi cit de timpuriu poti una dintre ele si-ti traiesti fericirea alaturi de ea.
Pana la urma inima iti spune la care sa renunti.Pentru perdant va fi dureros, dar o sa-i treaca.
As renunta la am2.mai bine asa decat sa-i fac sa sufere pe am2 si in acelasi timp si eu pe langa ei. sa pot avea pe unul, si sa tanjesc dupa celalat, nu cred ca as rezista
Niciodata nu poti iubii 2 persoane, din pacate, inima atunci cand o oferi, o oferi numai unei sg. persoane.pana atunci nu se numeste iubire:d Parerea mea:d
Trebuie sa alegi cat mai devreme. Una din acele persoane, poate chiar ambele, vor incepe sa simta altceva pentru tine, adica sa inceapa sa te iubeasca.De doua persoane, parerea mea este ca nu poti fi indragostit. Poate ca una iti este mai apropiata, iar de cealalta esti indragostit/a.Parerea mea . Papa
Nu poti iubi pe ambele persoane la fel de mult. E doar o atractie iar ce are unul nu are altul cam asa ceva.
Cam orice ai face tot veti suferi ori toti trei (si tu ep langa ei 2) dar si unul dintre ei...Parerea mea e sa te gandesti bine ceia ce vrei si sa alegi intr-un final.Gandeste`te alaturi de care te simti mult mai bine si crezi ca vei fi fericita cu toate ca celalalt va suferi.
Acum e alegerea ta. O seara placuta.
Alege-l pe cel pe care-l placi cel mai mult, totusi celalalt va gasi el alta fata, nu mai buna cu siguranta, dar asta e viata
Pai. i. ti dau un sfat: Analizeaza cu atentie fiecare persoana in parte... si apoi inclina balanta asupra baiatului cu care crezi ca te potrivesti mai bine si care crezi ca ar putea sa te merite.Insa ai grija pentru ca majoritatea baietilor se folosesc de o carcasa falsa pentru a atrage o fata si mi`e sa nu fii dezamagita mai incolo!
Alegerea e in inima ta, tu scoateo la suprafata, ca sfatul meu sau altcuiva nu te va ajuta defel! incearca sa decizi cu care vei dori sati petreci tineretea, poate viata toata, sapoi gaseste o chee care vei dezlega dragostea cu persoana ce nu te va merita,!
Nowingsangel întreabă: