| theodoraafi a întrebat:

Ce ati face daca ati sti ca in aceasta seara este ultima data cand va vedeti iubitu/a?

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

As cauta sa fim veseli, chiar daca stiu ca e ultima seara. La mine in ultima relatie, ultima seara a fost cea mai frumoasa din toata relatia. Cauta sa va distrati, faceti chestii amuzante, plimbati-va, vorbiti in soapta unul altuia. Orice ar fi as vrea sa vada ca o iubesc.

18 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, eu acum sunt despartita de fostul prieten, si sigur e definitiv, nu l-am mai vazut de o vremesad, ultima seara cand l-am vazut a fost groaznicsad, m-am certat foarte tare cu el, nu imi place deloc situatia aceasta, adica din prieteni, sa devenim dusmani. Daca as avea sansa de a mai sta o seara cu el, sa stiu ca e ultima, as incerca sa ii arat ce mult il iubesc, as face diferite activitati frumoase cu el, macar sa ramana amintiri, oricum am multe amintiri cu el...

| bluesky a răspuns:

L-as imbratisa si l-as saruta neincetat si i-as spune ca il iubesc si ca nu vreau sa il pierd, ca e cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat!

| nicoletalavinia14 a răspuns:

Daca te referi la moarte as inceraca sa nu ma gandesc la asta ci sa fiu de parca ar fi normal.

| Ana a răspuns:

Nici nu as vrea sa ma gandesc la asta sad

| LCD a răspuns:

:O nu as accepta sa cred ca nu l-as mai vedea.
i-as spune cat de mult inseamna pentru mine sad

| 31957319 a răspuns:

Dar ce? ii o despartire conditionata? Eu unul nu te inteleg...
Suna cam asa : Hai sa ne vedem, dar vezi ca ii ultima oara?

Răspuns utilizator avertizat
| Liada a răspuns:

Cind am fost in asa situatie.eram prea shokata si emotionata ca sa ma gindesc la ceva anume. dar dupa ce a plecat inca nu-mi vine sa cred.ma doare mult.si chiar daca am plins si pling mult.nu ma usureaza cu nimic

| larrii a răspuns:

sad as profita de minutele care ne'au mai ramas si i'as spune cat de mult inseamna pentru mine si cat il iubesc si il voi iubi mereu...

| eni a răspuns:

Fiecare clipa l-as trai la maxim.

| AndreeA_4571 a răspuns:

crying Nu as putea accepta gandul acesta. crying

| pysi a răspuns:

Ash incerka sa par mai indiferenta ca nicotada...la urma urmei, indiferenta doare cel mai tare!

| Kidu a răspuns:

L-as saruta dulce ca pentru ultima oara si i-as aminti cat de mult il iubesc.

| wonderbra a răspuns:

Eu am trecut prin asta. Am primit sms de despartire.Am pus mana pe telefon si am incercat sa discut despre asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As sta ca el. i-as spune ce simt si las tine in brate incontinuu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As incerk s stau cat mai mult cu el

| ps1ch0 a răspuns:

Din pacate am avut aceasta experienta. Eram constienti ca este ultima seara petrecuta impreuna. Si totusi nu s-a intamplat nimic. Curios lucru este ca eu am regretat. Ea nu. Desi toti prietenii ne spuneau ca va fi exact invers. Acum ea regreta. Eu nu prea mai pot face acelasi pas gresit. Stiu sigur ca voi pleca din nou deoarece munca imi este de asa natura. Sincer nu poti face nimic decat sa incerci sa fii vesel, sa iti aduci aminte de clipele frumoase si sa incerci sa dai la o parte ce a fost mai putin frumos. Ultima seara? pentru mine a fost foarte ciudata... daca voi putea descrie sentimentul voi reveni cu alt post. Ciao

| nimeni_5555 a răspuns:

Simplu. o noapte de neuitat.happy