O relatie este bazata pe incredere... daca nu are incredere in tine situatia nu`i prea roz... poate ii vreun baiat care ii baga strambe... mi s-a intamplat... dovedeste`i ca poate sa te sune la ore ora... sa va intalniti oricand vrea ea... pana isi da seama ca s-a inselat... bafta!
Insista sa-ti spuna numele acelei persoane.Si daca prefera sa tina secret si se lasa afectata de intrigile rautacioase ale altora, n-are decat! Altfel, tind sa cred ca poate fi doar o capcana de a ei.
Pai, intreab-o pe ea daca te iubeste cu adevarat, iar daca ea zice "DA" intreab-o de ce se ia dupa lumea care vorbeste multe. Acum eu nu prea as avea ce sfat sa-ti dau gandidu-te ca ea se ia dupa lumea care incearca sa va desparta.Sau eventual, pune-o sa o intrebe pe tipa/tipu respectiv, unde te-a vazut pe tine cu o alta fata, la ce ora si in ce loc. Multa bafta, ai grija ce faci in continuare.
Bună.
Trebuie să te convingi cu ochii tăi nu cu spusele altora. Lumea este rea și mincinoasă.
Pa, pa.
Poate ca "acea fata" te place si este invidioasa pe prietena ta si de aceea ar fi spus asa ceva, dar te-ai gandit vreun moment ca poate este doar un motiv pentru a va desparti? poate ea are pe altul si cum nu avea nici un motiv sa te lase a spus ce a spus.Totusi incearca sa vorbesti cu ea, sau cu prietenele care ar fi putut sa-i zica asa ceva, arata-i cat de mult o iubesti si ce mult inseamna pentru tine. sper sa va fie bine
In cazul asta ar prima orgoliul masculin. I-as zice pentru ultima data ca nu sunt vinovat cu nimic si daca n-ar intelege as las-o in plata Domnului. Fete slava Domnului sunt destule si poate mai bune. Daca nu e incredere fii sigur ca peste ceva timp va apune si dragostea.Asa ca gandeste realist. Un om care acuza fara dovezi clare ridica mari semne de intrebare
Si eu ii spuneam prietenului meu ca mi-a zis cineva ca are pe alta, desi nu imi zicea nimeni era mai mult sa'l pun la proba, si el insista sa'i zic cine vb aiurea si eu daca nu aveam nici un nume de persoana ziceam ca e secret , si in plus chiar daca mi'ar zice cineva nu as scoate numele accelei persoane pentru ca dupa aia stiu ca va iesi super naspa, dar daca stati de mult impreuna ar trebui sa aveti incredere unu in celalalt, ca fara incredere vor fi mereu certuri si chestii din astea "ai pe alta" - "ai pe altu" si tot asa , poarta cu ea o discutie serioasa, demostreaza'i ca tii la ea ca o vrei doar pe ea, si cat despre lume daca chiar i'a zis o fata chestia aia si tu zici ca nu e adevarat explica-i si ei sa lasati lumea sa vorbeasca pentru ca in ziua de azi lumea e perversa, daca dai o basina lumea zice ca te'ai (ca ca t) pe tine, si eu m-am desp de prietenul meu de vorbele care le zicea lumea, si intr'un final ne'am dat seama sa nu dam atentie la cei din jur. Bafta :*
As rade... Iar daca iubita ar crede asa ceva si vorbele mele, adevarate, sunt in zadar; atunci ii zic si ei sa se duca de unde a iesit. Pana la urma nu stau sa imi pierd timpul cu o femeie care nu are incredere in mine, se rupe lantul iubirii Sa ramana cu mincinosii, iar minciuna are picioare scurte, intr-o zi o sa-ti ceara ea iertare pentru ca nu te-a crezut si asta o sa fie o lectie de viata pentru ea.
E si o vorba in popor: Fereste-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma feresc singuri.
Uneori prietenii nu sunt ceea ce par...
Poate nu are incredere in tine si o fi avand ea motive poate aceea prietena vrea sa va desparta va imbarliga gandeste-te ca lumea este rea si nu va vrea binele si nu stie ce sa mai faca sa va vada ca sunteti certati.Demonstreazai ca nu este adevarat si nu are rost sa asculte de lume.Bafta
Vezi ca intreba cineva pe aici ce sa faca, ii placea un baiat si a bagat strambe la prietena lui. Spune-i ca n-ar trebui sa o lase pe tipa aia sa intervina intre voi si ca meriti increderea ei. Daca nu te-ar crede nici n-ar mai vorbi cu tine, doar te banuieste si se teme. Nu te purta ca un copil speriat, ea e cea speriata si are nevoie sa o asiguri ca n-o inseli. Stai de vorba cu ea doua ore, undeva separat, discuta calm si lamureste-o, daca nici prietena ta nu poti s-o vrajesti esti caz pierdut.
Eu aş explica clar, pe româneşte, cu subiect şi predicat că nu este adevărat după care aş trimite-o la origini şi apoi la plimbare.
"Sclavul femeii e pe jumătate mort!"
Sănătate.
beausingurlamasamea întreabă: