Atunci, ar cam fii vremea sa o stergi din lista ta de prieteni sau sa o blochezi, ca oricum nu face sens sa tii "fostele" care iti aduc aminte numai de nenorociri.
Nu neaparat. Ala e un gest ireversibil. Nu mai trebuie sa ii demonstreze nimic.
Intr-adevar, intr-o situatie similara m-am abtinut sa o sterg eu de la prieteni, ca si ala ar fi fost un semn. Daca imi dadea like-uri, zbura. M-a sters ea intr-un final, si chiar m-am bucurat
Jocuri copilaresti. Cand ai sange in tine, ii respingi orice gest, refuzi orice legatura cu ea. Nu trebuie sa o agreezi de dragul orgoliului. Te piși pe ea, pur si simplu
Cam obositor sa apesi de doua ori pe ecran pentru a o scoate de la prieteni sau block, astea sunt gesturi de femei daca totusi nu o agreez o tin la mesaje nefiltrate sau ii dau unfollow, asa chiar te doare fix in fund de ea, daca totusi ii place sa dea likeuri o pui sa te si mangaie cu limba, sa-ti aline durerea
Unfollow avea din primele zile.
Nu trebuie sa apesi de doua ori, daca esti pe pc, pui cursorul pe numele ei, iti apare previzualizarea profilului, si o poti sterge de acolo.
Asa ii aratã ca este rãnit, asta vrea sa si primeascã ii satisface orgoliul.
As da delete imediat. Merita s o ai in lista pe Facebook pe una care ti a calcat inima in picioare si si a batut joc de sentimentele tale intr-un mod josnic?