anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce ati face daca dintr-o data o fosta care m-a dezamăgit grav, mințit cu nerușinare, sa întors la fostul și s-a căsătorit cu el incepe subit sa va dea brusc like uri pe la pozele de pe Facebook la postari? Am fost obsedat de ideea de răzbunare mult timp dar am lăsat-o in plata Celui de Sus. Nu știu de ce nu am avut puterea sa o sterg de tot din Facebook. Am fost cu alte femei de atunci dar am ramas cu niște amintiri si lecții nașpa.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asa ii aratã ca este rãnit, asta vrea sa si primeascã ii satisface orgoliul.

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Atunci, ar cam fii vremea sa o stergi din lista ta de prieteni sau sa o blochezi, ca oricum nu face sens sa tii "fostele" care iti aduc aminte numai de nenorociri.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

As sterge-o de la prieteni.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu neaparat. Ala e un gest ireversibil. Nu mai trebuie sa ii demonstreze nimic.
Intr-adevar, intr-o situatie similara m-am abtinut sa o sterg eu de la prieteni, ca si ala ar fi fost un semn. Daca imi dadea like-uri, zbura. M-a sters ea intr-un final, si chiar m-am bucurat laughing
Jocuri copilaresti. Cand ai sange in tine, ii respingi orice gest, refuzi orice legatura cu ea. Nu trebuie sa o agreezi de dragul orgoliului. Te piși pe ea, pur si simplu happy

| anonim_4396 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Cam obositor sa apesi de doua ori pe ecran pentru a o scoate de la prieteni sau block, astea sunt gesturi de femei daca totusi nu o agreez o tin la mesaje nefiltrate sau ii dau unfollow, asa chiar te doare fix in fund de ea, daca totusi ii place sa dea likeuri o pui sa te si mangaie cu limba, sa-ti aline durerea laughing

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru anonim_4396):

Unfollow avea din primele zile.
Nu trebuie sa apesi de doua ori, daca esti pe pc, pui cursorul pe numele ei, iti apare previzualizarea profilului, si o poti sterge de acolo.

| anonim_4396 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Asa ii aratã ca este rãnit, asta vrea sa si primeascã ii satisface orgoliul.

| Freya1 a răspuns:

Block

| alina2k18 a răspuns:

Figuri si arfe.
Sterge-o din listawinking

| HazelEyes77 a răspuns:

As da delete imediat. Merita s o ai in lista pe Facebook pe una care ti a calcat inima in picioare si si a batut joc de sentimentele tale intr-un mod josnic?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vorba vine toate se intorc, e la fel de falsã, vrea sa vadã cum reactionezi daca o contactezi tu din nou, tu asteaptã un mesaj/telefon de la ea, dacã il primesti stabilesti sã te intâlnesti cu ea si dacã acceptã o rupi in bucãti dacã sti cum zic. Si la propriu si la figurat.