Nimic doar ca m-as supara ca nu as mai putea sa o sarut asa cum trebuie si oricum dupa cativa ani si-l scoate
Bună.
Și unde este problema! Nu este infimă, ci își face o corecție dentară.
Fată deșteaptă.
Pa, pa.
Daca o placi, o placi asa cum este, e adevarat e putin jenant pentru tine daca iesi cu ea in oras sau ceva, dar asta e un lucru obisnuit pentru orcine dintre noi si poate prietenilor tai li sar parea urata dupa ce si-a pus aparatul, dar conteaza ce simti tu pentru ea, si daca iti pasa ce iti vor spune prieteni.
Pai daca is pune aparat inseamna ca nu este perfecta...
cauta una perfecta pentru tine!
As parasi-o fara discutie. Glumesc. I-as da un pupic si un hug, ce naiba ai vrea sa fac?
Eu am avut aparat dentar. si nu m-am jenat deloc...
Este absurda intrebarea... Daca te iubeste te iubeste cu aparat dentar cu ochelarii si mai stiu eu ce. te iubeste. daca nu. pa si la gara! inseamna ca nu te merita, nu este jenant deloc sa ai aparat dentar ia-o ca pe o necesitate cum ai nevoi de sampon sa te speli la cap asa ai nevoie si de aparat pentru dinti drepti
Sper ca te-am ajutat! iar daca ti-ai pus aparat dentar sa nu te jenezi deloc
Pai ar fi jenant la sarutat... nu poti sa zici ca inainte ar fi fost mai bine cand o sarutai! ca nu ar purta aparatul ala doar asa de impresie nu vreau sa te dezamagesc dar... schimbo
Ma frate cand mai auzi la altii cica "conteaza ce e in interior" da conteaza! Dar in ziua de azi multi se bazeaza si isi aleg dupa cum arata... In schimb putina dreptate pana iti gasesti o printesa mai ai multe broaste de pupat
anonim_4396 întreabă:
BloodyMaryBloodyMaryBlodyMary întreabă: