Bună!
Dacă ar pleca o lună două, am ţine legătura prin telefon, internet şi am face tot posibilul să continuăm relaţia. În schimb dacă pleacă pentru o peroadă nedeterminată am rămane doar prieteni.
O zi bună!
Logic ca daca l-as iubi da...totusi depinde pentru cat timp este plecat, daca este pe o perioada destul de indelungata nu are rost sa ne chinuim unul pe altul.
Depinde cat timp va fi plecat, o saptamana -2, cateva luni e ok, poate chiar si un an.
Cred ca l-as astepta, oricum in viitor voi fi nevoita sa-mi astept sotul cand pleaca in armata
Buna!
Daca pleaca o luna- doua, ar fi ok. Daca pleaca un an-doi, imi dau seama ca legatura se rupe.
Daca chiar il iubesti vei vedea ca oricat de mult timp ar fi nu se va schimba nimic atat timp cat aveti incredere suficienta
Excelent raspuns! Merita funda.
Daca pleaca pentru o luna doua, sigur dar daca pleaca pentru ani de zile, nu prea are rost
Depinde ce simti pentru el, daca a plecat pentru timp scurt, cu ce problema a plecat. Poate a plecat in interes de serviciu sau sa se trateze.
Doar pentru ca ai iubit/a asta nu inseamna ca trebuie sa o/l iei cu tine peste tot.
Sincer nu fiindca acolo poate gasi o mie de fete... Tu sa-l astepti si el sa se bucurie cu aia nu poti sa il saruti fiindca-i prea departe. o sa suferi foarte mult. si mie mi s-a intamplat acelasi lucru si am suferit foarte mult de atunci daca ii langa mine bine daca nu nu ma bag cu el
Dacă ar pleca acolo câțiva ani și m-ar uita de tot, nu l-aș mai aștepta nici dacă ar arăta ca Matt Bomer.
sebyse întreabă: