| gabriela_3328 a întrebat:

Ce ati face daca iubitul vostru v-ar insela dupa o perioada de 2 ani jumate?

33 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nu conteaza dupa cat timp m-a inselat!
Fi atenta ca daca a facut-o o data o va mai face si a 2 a oara!

| Bacemi a răspuns:

O discutie serioasa macar sa fie date cartile pe fata. Apoi mergem mai departe. Asa este normal. Daca regreta merita o sansa dar depinde de circumstante aici. De obicei se observa cand cineva e sincer sau nu. Oricum dupa asa un eveniment relatia se raceste oricum si nu va mai fi la fel niciodata.

| Flav a răspuns:

Poate sa fie si dupa 2 zile sau 5 ani: pa, numai bine, adio, drum bun, succes in viata.

| Floreenofficial a răspuns:

Cum a zis si flav.
Dar mai ales faptul ca dupa 2 ani jumate face asta...inseamna ca are nevoie de ceva nou s-a plictisit de tine.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

E perioada cand s-a dus "noul", "dragostea oarba" si multe relatii se destrama dupa ~2 ani. Stiind ca urmeaza o perioada mai "grea", cand lucrurile par sa mearga din ce in ce inspre "rau", multi gandesc ca nu merita implicarea totala intr-o relatie care s-ar putea sa esueze. Si atunci vor din nou acel fior de la inceput, si il cauta in alta parte. E un moment cand se vede daca cineva chiar iubeste si e dispus sa treaca peste logica sau orgoliu pentru relatie. Daca si-a cautat pe altcineva, atunci probabil o va face in continuare, e clar ca nu trageti in aceeasi directie. Relatia e deja compromisa, e alegerea voastra daca va agatati de ea.

| Malvina24 a răspuns:

L-as parasi, daca mi-ar cere iertare si mi-ar spune ca nu mai face(adica nu ma va mai insela) poate l-as ierta! avand in vedere ca e o relatie de 2 ani si jumatate, insa lucrurile nu ar mai fi la fel, eu as fi mereu suspecta si nu as putea uita greseala lui! Daca eu nu l-am inselat el de ce ma inseala, ce-i lipseste? inseamna ca aia era mai bun...sa ramana cu ea!

| Barajag a răspuns:

Ii spun sa fie linistit si sa faca ce doreste cu cea cu care m-a inselat.Mai sunt barbati pe lumea asta nu-i asa?hee hee

| madalicious a răspuns:

I-as zice "pa si pusi" desi stiu ca ar fi destul de greu mai ales dupa 2 ani si jumatate. insa as incerca sa uit si sa ma prefac ca acei 2 ani si jumatate nu au existat.De iertat. poate l-as ierta. insa nu cred.

soothe
| soothe a răspuns:

Poti sa il ierti si sa va impacati, insa niciodata nu va mai fi la fel. Niciodata...

| Denisa a răspuns:

Poate i-as mai da o sansa; daca ar fi o relatie de cateva luni as zice next dar daca e de 2 ani jumate si il si iubesc i-as mai da o sansa. Dar de asta tine si sentimentele lui pentru mine, poate a fost doar o aventura peste care trecem sau un avertisment ca daca voi mai fi cu el ma va mai insela. Faci ce vrei...crezi ca te iubeste? Il iubesti? ramai cu el. Dar daca esti orgolioasa si nu poti trece peste faptul ca te-a inselat nu are rost sa ramai cu el pentru ca nu vei mai putea avea incredere in el... cel putin din punctul meu de vederebatting eyelashes

| Frogie a răspuns:

Daca a avut nesimtirea sa ma insele o data, de unde pot stii ca nu o va face si a doua oara? Cu sigurunta nu voi astepta ca sa aflu daca o va face, deci il voi parasi! Pentru mine, infidelitatea nu are iertare!

| adi4ever a răspuns:

Next levellaughing

| arrriadna a răspuns:

De obicei cam dupa 2 ani monotonia incepe sa se instaleze. Asta nu inseamna ca ne apucam toti de cautat in alte zari la fiecare relatie. E bine sa discutati, chiar si numai pentru a afla ce anume l-a facut sa te insele. Dupa ce ati lamurit problema, cred ca cel mai bine e sa va vedeti de drum. Fiecare de al sau. In felul asta nu vei avea resentimente (ca ai fost inselata) si in relatia urmatoare veti intra cu inca o tema facuta. El va sti sa nu insele iar tu vei invata ca monotonia trebuie evitata pe cat posibil. Si mai e o chestie. Fiecare percepe plictisul/ monotonia in felul sau personal. Si asta poate fi o lectie importanta pentru viitor. Intr-o relatie sunt intotdeauna 2, dar fiecare are felul sau de a fi...
Stiu ca pare greu de acceptat in momentul asta, cand probabil suferi si esti furioasa, dar relatiile de maturitate inseamna trecerea daca e cazul si prin astfel de "intamplari" (facts of life). Bifeaza-o pe lista si treci mai departe.

| Deeiu a răspuns:

Daca ar fi prima oara cand o face, l-as iertalove struck(da` sa-si ceara mult scuze, sa-mi arate ca mertita)
...in schimb, daca n-ar fi la prima "abatere" l-as lasa, are gradina destuilaughinglove struck`kiss

| Vreau sa mi se stearga contu a răspuns:

Pai in primul rand l`as uri din toata inima
siincer
si n`as mai sta cu el

| dede16 a răspuns:

O discutie serioasa in primul rand si asa afli daca mai mergi in continuare cu el, sau fara el.

| Green a răspuns:

Pai daca intr-adevar ii pare rau, poate i-as da a 2-a sansa. thinking dar a doua oara nici ca mai vede asa ceva.

| ioana_7867 a răspuns:

Daca ar fi prima data si mi-ar demonstra ca ii pare cu adevarat rau, l-as ierta. Daca nu, "succes in viata!".

| ////////////// a răspuns:

Un frumos adio, care atunci e problema sa chinui doi ani un om si apoi sa pleci la alta, urasc asa baieti si fete care inseala, si sa stii ca daca a plecat odata va pleca si a doua oara, chiar nu se gindeste ca suferi, sa fost in locul tau nici nul las sa se atinga de mine, fu e rau, rau de tot, nu te-a stiut a pretui.

| M@dy a răspuns:

Ias da o pereche de papuci frumosi si pa...

| myname1s a răspuns:

Perioada nu conteaza.si cine tine cont de ea si iarta, greseste amarnic.si daca iarta odata, va ierta si a doua oara, si poate a treia oara.
Eu personal cred ca "Daca te. a inselat o data si ai iertat. o/l.ai iertat, 99% o va mai face..."winking Bine. ntzeles acum depinde de el, de situatzie, de mai multe. dar pentru mine infidelitatea este de neirtat. Ai calcat stramb? ADIO! Trebuia sa te gandesti si la urmari inainte sa o faci.mai ales ca asta implica si orgoliul, imaginea, sentimentele si increderea celeilalte persoane.
Si ca sa. ti raspund la intrebare.in primul rand as asculta. o ce are de zis, poate si gaseste o scuza penibila laughing) si apoi indiferent de ce mi.ar zice sau cum m.ar imbarliga i.as zice frumos ADIO, ramai cu el ca e mai bun, si cum eu iti vreau binele, te las! happy Si pentru mine aceasta persoana din acea zi nu va mai exista.

| Clauditza a răspuns:

Asi face la felstraight face

| nodeerskulls a răspuns:

M-as asigura ca nu mai are cum sa procreeze in viitor smug
Adio, pa, noroc, alea-alea, sper sa nu te mai vad, iesi afara pana nu arunc cu ceva dupa tine.

| Dan23 a răspuns:

Despartete de el nu conteaza daca il iubesti ...eu cred ca nu te respecta daca te a inselat si daca a facut-o odata o sa o faca si a 2 oara...

| (¯`·._)(rojin_roj) (¯`·._) a răspuns:

Daca te-a inselat o data te va insela si a doua oara deoarece stie ca il iubesti si il vei ierta.parerea mea da-i papuci baieti sint peste tot nu are rost sa iti irosesti timpul cu asemenea persoane. si daca te-a inselat inseamna ca s-a plictisit de tine si cauta ceva nou.intr-o relatie este bine ca la inceput sa iti pui punctul de vedere daca mai inselat pa.

| deutzapusa a răspuns:

Poti ramane cu ea adio

| ciprians a răspuns:

Buna, daca ar face asta dupa tot acest timp, inseamna ca nu ma respecta, ar termina relatia de tot, as spune pa pa pa

| toffy a răspuns:

L-as declara mort rolling on the floor)

| danyboy_2791 a răspuns:

Da-i papucibig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma dragutzo daca tu ti.ai dat seama dupa 2 ani ca te. a inselat. nu te gandesti ca daca u dpa 2 ani ti.ai dat seama poate ca in tot acest timp te. a inselat dar nu l.ai prins tu.Eu una i.as mai da o sansa.bine asta daca nu i.am mai dat daca nu, pa'pa. Ai grija de tine! pwpici

Întrebări similare