As pleca. Daca ar ajunge sa zica asa ceva, cu siguranta relatia s-ar strica mai devreme sau mai tarziu si decat sa mai pierd o luna, sau 3 sau 5 asteptand momentul in care se va isca cearta cea mare, mai bine plec. Oricum acel "pentru tot raul..." ascunde ceva ce el contorizeaza de ceva timp si pe care nu-l va uita prea repede si pe care il va aduce in discutie de cate ori va avea ocazia.
Eu ma ghidez pe ideea ca nu cunosc pe nimeni altcineva mai bine decat pe mine: practic, tu nu ai de unde sa stii ce e in capul lui, doar presupui sau speri ca "el te iubeste enorm si ca relatia e una de durata". Nu poti sa stii, asa ca lucrezi cu ceva mai palpabil - cu vorbele lui, cu ceea ce-ti spune. Iar vorbele lui denota frustrare si neimplinire, cel putin eu asa le vad.
L-as lasa in pace, nu as insista in nici un fel, nu degeaba a spus ce a spus si proabil vrea sa va despartiti. Nu conteaza ca e relatie de lunga durata, cand i ti se ia de persoana respectiva sau a intervenit altcineva nu mai te opreste nimic. Nu insista, lasa-l sa se decida si accepta ca poate pana aici a fost sa fie.
1-Nu esti un catel sau pisica sa iti faci prietenul "fericit". 2-"Nu vrei sa ma vezi?" - No problem... bye.
Ar trebui sa incerci sa vorbesti cu el. Adica sa-ti spuna ce il nemultumeste. Incearca sa-l intelegi si pe el.
Sincer ...eu i-as da papucii cat mai repede posibil, voi trece peste aceasta despartire si stiu ca voi gasi pe altcineva pe care sa-l fac fericit, care sa ma faca fericita si pe care il voi iubi enorm :*:*:* bafta
Il lasi putin sa se linisteasca... daca e langa tine. apoi il intrebi ''esti ok?'', ''te rog iarta`ma daca te-am facut nefericit, eu tin la tine si`mi doresc sa fi fericit.'' sau ii spui tu ce simti. in timp ce`i spui incearca sa-i iei mana lui in a ta.
Sper sa fie totul ok intre voi. daca e la tel spune`i sa va vedeti... fa cumva si ajungi tot mai sus daca va vedeti
Deci ...citez "pentru tot raul pe care mi l-ai facut"
inseamna ca ai facut ceva sa nu te mai placa si saracu si-o dat seama mai tarziu
de exemplu
am prietena(de 2 ani suntem impreuna) ea pe parcurs m-a inselat, mintit dar eu nu am stiut si am iubit-o fara sa imi fac griji.
dupa ce mi-am dat seama i-am zis ca nu ma face fericit si nu mai vreau sa o vad pentru ce mi-a facut, desi o iubesc enorm si suntem de 2 ani impreuna, faptul ca a fost o vagabonanta si o harpie ma face sa renunt si sa ii zic "bye"