Eu cred ca nu m-ar deranja deloc... uimita as fi dar nu as judeca! as fi in continuare prietena cu ea indiferent de orientarea sexuala...pana la urma deciazia ei nu ar trebui sa va afecteze prietenia...mai ales daca este o prietenie adevarata!
Pai pentru ce sunt prietenii? Prietenii ii ai la bine si la greu... cel putin un prieten adevarat...bineinteles ca as continua sa fiu prietena ei(nimic mai mult) si probabil as fi uimita dar mi'ar trece repede... ceilalti sa creada ce'or vrea... o prietenie nu se rupe dintr'o prostie
As ramane uimita dar ninic nu m-ar opri sa fiu prietena in continuare cu repectiva/respectivul, nu ma intereseaza orientarea sexuala, imi e prieten indiferent.
Nu sunt eu in masura sa judec pe nimeni, in plus este alegerea ei, fiecare este exact asa cum vrea sa fie...sau cum e lasat...Probabil as fi putin uimita sa aflu asta, insa nu as evita-o doar din cauza asta...atata timp cat mi-e prietena buna si ma inteleg bine cu ea... orientarea sexuala nu ma intereseaza si nu e un motiv care sa ne distruga o prietenie.
Pai dc nu? aveam ceva in comun ne plac fetele la amandoi. si as incerca sa aflu de ce!
Pai, in primul rand i-as spune ca nu sunt genu...ca nu imi plac fetele...as ramane surprinsa... vom ramane prietene...de ce nu...dezamagita nu as avea de ce sa fiu pentru ca sa zicem ca nu m-a tradat si nu ma suparat cu nimica, dar as fi fffffff uimita... tu ce ai face? pup
naruhina1030 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: