Buna, desi nu mai e cu mine baiatul iubit, nu stiu ce m-as face daca ar pati ceva rau, desi ne-am certat, nu mai suntem impreuna, ii doresc tot binele din lume si nu cred ca as depasi momentul, poate ca as depasi dar as intra intr-o depresie adanca si cred ca as avea un gol imens in suflet, important e sa il stiu bine, sa fie fercit, nici nu vreau sa imi imaginez ca el sa nu mai existe, nu ii doresc moartea nimanui, mai ales a lui, nu se poate descrie in cuvinte asa ceva, o astfel de durere, cred ca as ramane marcata toata viata!
Cateva luni sau chiar cativa ani as fi distrusa, dar viata merge inainte si mereu trebuie sa avem puterea sa mergem mai departe.
Buna!
Nu.nu cred ca as rezista.
Mi-ar fi extrem de greu.
Chiar daca as rezista, cred ca doar cu chin si vai.
Azi iubitul meu mi-a spus "iubita daca mor sa ma iei si sa ma ti strans in brate. sa nu imi dai drumul ca poate pentru tine o sa revin iar printre cei vii"... a fost bolnav multa vreme. acum e sanatos, dar oricum mie mi-e frica. nu vreau sa il pierd. nu cred ca as putea sa traiesc fara el. durerea ar fi prea sfasietoare. as intra in transa si nu cred ca m-as mai trezi... odata cu el, ar muri si o parte din mine.
Probabil as pica intr-o depresie adanca si nu as mai vrea sa ma ridic din pat vreun anImi vine sa plang numai cand ma gandesc la chestia asta.
Dar cum zice Silvia, viata merge inainte si probabil m-as mobiliza, stiind ca el nu vrea sa fiu asa.Citeste cartea P. S. I love you si exact acelasi lucru l-as face ca si tipa aia
Nu-i doresc nimanui sa se intample asta//nu cred ca as rezista.numai gandul ma infioara.. cred ca mi-as dori sa mor si eu pentru a nu suferi
Nici eu nu as suporta un astfel de eveniment. sincer. Imi este greu sa explic ce as putea sa fac...
De ce toata lumea vorbeste si intreaba in ultimul timp de moarte? Va rog frumos incetati, e destul de delicat si de crunt subiectul.pe langa faptul ca rascoleste amintiri, doruri, te constientizeaza ca in orice moment poti pierde pe altcineva drag. Deci gata, va rog!
Eu nici nu vreau sa ma gandesc la momentul acela. E ca in povestea cu drobul de sare. Decat sa ne facem tot felul de scenarii tragice, mai bine traim clipa si profitam de viata.
Si mie mi-ar fi foarte foarte greu si cred ca tuturor celor care iubesc si mai ales daca si acea persoana a fost cu tine o lunga perioada de timp si aveti atatea amintiri placute impreuna. as plange tareeeeeeee mult!(((((((((((((
Pierderea unei persoane iubite este amară şi poate părea că Îngerii Morţii sunt prea cruzi, dar ei nu sunt cruzi. Noi putem înţelege acest lucru clar doar atunci când ne identificăm cu ei în Lumea de dincolo, ingerii vieţii le dăruiesc fiinţelor umane un un corp vital pentru ca acestea să poată trăi iar ingerii morţii iau viaţa unei fiinţe umane, nu-mi imaginez primii pasi care trebuie sa-i strabat dupa moartea persoanei iubite, dar Dumnezeu este langa noi, in fiecare secunda sa ne intareasca, pace voua!
Acum 3 luni a murit un prietenun baiat extraordinar avea doar 19 ani...Viata a fost prea cruda! Avea o relatie cu o fata de vreo 2 ani si aveau planuri mari, sa se casatoreasca, se intelegeau foarte bine! Ea era atat de distrusa; totii prietenii am suferit ca l-am pierdut, dar ea. nu cred ca cineva a suferit mai mult ca ea si ca familia ei.Nu-i doresc nimanui asta! e trist, nici nu ar trebui sa te gandesti la asta!
Tot ce trebuie sa facem este sa traim fiecare clipa ca si cum ar fi ultima...nu stii ce te asteapta in secunda urmatoare!
Nici nu vreau sa ma gandesc la lucrul acesta intrucat nu as putea depasi situatia decat schimbandu-ma, poate as incerca sa ma uit si sa incerc o alta eu, adica sa ma mut intr-o alta tara, sa fac incat sa nu mai iau contact cu tot ce inseamna el...
Buna
cred ca daca persoana cea mai draga ar muri as muri si eu...pentru ca nu as putea trai fara el
Mutubal întreabă: