`Nu in primul rand daca il/o iubesti nu te arati suparat/a si ii zici ''Ok'' asa apoi nu mai le spui prietenilor spune-i aluia cal urasc nu-i ii mai zice nimic si ai o sansa sa se intoarca la tine! asa din prima nu las ierta...
Eu n`as ierta.pentru ca pur si simplu si-a batuth joc de mine.si daca ma impac cu el tot asa va face in continuare. Pupici ! Fundaa`?
Nu. nu pot ierta asa ceva daca ma iubesti nu inesli si daca ai facut o data o va face si a 2 a oara
Greu de spus. Daca mai sunt si copii la mijloc...Iti strici viata pentru fericirea lor, sa aiba mama si tata.Sa aiba o familie.Chiar daca numai voi stiti ce e.Greu de spus.
Cand iubesti ierti, si as ierta-o dar a 2 oara, nu cred ca ar mai fi la fel relatia, s-ar schimba multe, poate din dragoste nu m-as despartii, dar cu siguranta mi-as bate si eu joc d ea si in final m-as despartii.
Sincera sa fiu, sunt cu prietenul meu de 5 luni si nu mi' s-a intamplat asta dara Doamne fereste daca ar fi asa... Da...Eu recunosc l-as ierta fiindca il iubesc prea mult. Dar o singura data caci daca il iert si a doua oara apoi se invata si face asa. Dar prima data da!
Pe asta mizează in general baietii. fetele sunt nebuna după relații si băieți încât ii iarta.eu una nu as ierta oricât de mult l-as iubi. dacă a mintit o data o va mai face.
Daca a gresit odata o va face si a doua oara! asta este sigur, dar daca am m-ar ierta si ea inainte, as ierta si eu...pana la urma nu esti casatorit
Buna,daca un baiat inseala o fata sau invers inseamna ca nu se iubesc,daca iubesti pe cineva esti incapabil sa faci asa ceva, cand iubesti nu vrei decat sa fi cupersoana pe care o iubesti nu sa o inlocuiesti
Daca prietenul meu m-ar inseala nu cred ca la-s ierta sau poate as face asta doar ca sa eu fac si eu lui, ca sa il insel si eu altfel nu pentru ca daca -a inselat odata de ce nu ar mai face-o si a 2 oara?
Posy
Unde scrie ca e lege daca se intampla 1 data sa se intample si a2a?
Eu da, as ierta. Din moment ce pe mine ma iubeste, cu mine sta mai tot timpul.Si daca isi cere iertare si e sincer.why not?
Pfff. foarte greu raspuns. am citit pe aici printre intrebari, ca nu ar ierta oricat ar iubi, sincer mi`este greu sa cred chestia asta. dar ma rog...
eu cu multa durere in inima, as ierta, dar mi-as pierde increderea in el aproape total, si chestia asta ar duce la o posibila despartire in viitorul apropiat, pentru ca daca eu sunt tradata, incep sa uit marea iubire. pentru ca pur si simplu asa sunt eu.
l`as pune la curent cu faptul ca in fata mea si-a pierdut increderea, si ca daca se mai intampla poate sa dispara. simplu si sigur.
numai bine:*!
@Anne 1)imi place numele (motive personale)
2) pai daca a reusit sa o faca odata fara resentimente o face si a doua oara, oricum femeile inseala mai mult! este demonstrat
Da,da as ierta.Dar mult depinde si de situatie, daca intr-adevar tine la mine si a fost doar pe o seara, no sa ma afekteze deloc.Pentru-ca in ziua de azi sunt multe curvushoare care macar ca shitu ca baiatul e in relatii si se baga,dar pentru mine ele vor ramine pe o seara,, mai ales cand stii ca esti iubita.Dar daca s-a indragostit de ea sau ceva, nu vad nici un motiv sa mai fiu cu el.makar ca il iubesc.aceasta e parerea mea. pupyy:*
As mai spune una,pentru baieti barbati sa insele femeya e usor,a doua zi ei uita si trec peste asta, indiferenti.iar o femeie chind insheala mereu sta cu ghindul ca sa nu afle el, sau oare de ce am facut.intr-un kuvint nu-i permite sovestea sa traieaska normal.De aceea in mai multe kazuri barbatii inseala.totusi unii macar ca inseala dar tin la femeea sa.domnishoara.