anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce ati face daca v-ar mai sta gandul la fostul, dar dintr-un complex ce tine de fizic nu va apropiati de el? El arata super bine, muschi, bine definit, inalt, iar eu...si eu arat bine, doar ca am vreo 5 kg in plus, dar sunt smart, am un zambet frumos, echilibrata, compensez cu altceva. Sau poate ati munci mai mult la aspectul fizic, astfel incat el sa va observe? Tin sa mentionez ca i-am trimis cerere de prietenie pe Facebook, dar nu mi-a acceptat. Poate crede ca nu sunt la fel de misto pentru el. De obicei am succes la sexul masculin. Multumesc anticipat! Dau funda!

18 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Faptul ca nu ti-a acceptat cererea de prietenie, ar trebui sa-ti spuna tot ce ai nevoie sa stii. Sfatul meu e sa nu insisti, pentru ca nu te place si nu faci altceva decat sa te umilesti.

Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

De obicei am succes la sexul masculin. Dacă de obicei ai, mai încearcă.

| minime3 a răspuns (pentru sadrian46):

Sa incerc tot cu el, sau la ce va referiti?

| sadrian46 a răspuns (pentru minime3):

Eu zic să încerci cu altul.

| Drimmero a răspuns:

Parerea mea e ca va supraestimati, ma rog...tu atat pe tine cat si pe el, iar a 2-a problema e ca ai o obsesie cam grava de care trebuie sa scapi prin activitat de tot felul. Gasesti tu pe altul, nu e problema, nu s-a terminat lumea de barbati.

| CleanHeart a răspuns:

Pentru mine fostul e fost pentru totdeauna, nu exista sa il vreau inapoi sa sa mai fac ceva pentru el, inexistent.

| anonimuIl a răspuns:

Bărbații frumoși sunt pretențioși.

| anonimuIl a răspuns:

Ei vor tipul de femei înalte și slabe.

| minime3 a răspuns (pentru anonimuIl):

Ti-am zis ca nu arat rau, doar ca am vreo 5 kg in plus, am un corp bine proportionat, plus ca nu m-a mai vazut demult dezbracata... ultima oara cand m-a vazut eram mai mica de ani si aratam trasnet, acum nu stiu ce crede.

| anonimuIl a răspuns (pentru minime3):

Cam așa ar trebui să fi pentru ăla cam 1, 7 înălțime fără tocuri și să ai maxim 55 kg.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai sunt baieti. Mai bine iti cauti altul.

| minime3 a răspuns (pentru anonim_4396):

Altul care sa nu arate la fel de bine ca el? Si eu sunt exigenta, am standarde ridicate, sunt o tipa frumoasa (asa mi se spune adesea, primesc complimente, aprecieri), doar ca cum am zis nu mai am picioarele ca doua bete, am ceva forme, trebuie sa dau jos 5 kg. Ce sa fac?

| RAY a răspuns (pentru minime3):

La noi toate sunteți frumoase ca asta vreți sa auziți

| ionur a răspuns:

Trăsnet ha laughing)

| LonelyGuy07 a răspuns:

Il apreciez pe fostul tau, mai existe si baietii care vor si de la fete sa primeasca ceea ce ofera ei, putini dar sunt

| LonelyGuy07 a răspuns:

Asa cum si tu salivezi dupa formele si aspectul lui fizic asa si el vrea acelasi lucru de la tine si la voi fetele in general 5 kg sunt de fapt 15 laughing

| georgeSexGuru a răspuns:

Fata mea sfatul meu este sa ii propui sa faceti sex si daca spune nu atunci ai raspuns sigur! 1 daca barbatul chiar te doreste va face orice pentru tine, nu isi va pune andoieli! 1!