Faptul ca nu ti-a acceptat cererea de prietenie, ar trebui sa-ti spuna tot ce ai nevoie sa stii. Sfatul meu e sa nu insisti, pentru ca nu te place si nu faci altceva decat sa te umilesti.
Parerea mea e ca va supraestimati, ma rog...tu atat pe tine cat si pe el, iar a 2-a problema e ca ai o obsesie cam grava de care trebuie sa scapi prin activitat de tot felul. Gasesti tu pe altul, nu e problema, nu s-a terminat lumea de barbati.
Pentru mine fostul e fost pentru totdeauna, nu exista sa il vreau inapoi sa sa mai fac ceva pentru el, inexistent.
Altul care sa nu arate la fel de bine ca el? Si eu sunt exigenta, am standarde ridicate, sunt o tipa frumoasa (asa mi se spune adesea, primesc complimente, aprecieri), doar ca cum am zis nu mai am picioarele ca doua bete, am ceva forme, trebuie sa dau jos 5 kg. Ce sa fac?
Il apreciez pe fostul tau, mai existe si baietii care vor si de la fete sa primeasca ceea ce ofera ei, putini dar sunt
Asa cum si tu salivezi dupa formele si aspectul lui fizic asa si el vrea acelasi lucru de la tine si la voi fetele in general 5 kg sunt de fapt 15
Fata mea sfatul meu este sa ii propui sa faceti sex si daca spune nu atunci ai raspuns sigur! 1 daca barbatul chiar te doreste va face orice pentru tine, nu isi va pune andoieli! 1!