Prefer sa sufar ca un caine si sa tac decat sa stric o prietenie de 10 ani.Nici daca as fi moarta dupa el nu i-as spune. El e si va ramane mereu "baza" mea.Si stii ce se intampla cu o cladire care nu are baza? Se darama
Uite cel mai bun prieten al meu e baiat.Am avut si eu momente cand am crezul ca il plac dar mi-am dat seama ca il iubesc doar ca prieten. O relatie poate stica prietenia atunci cand se termina.Eu de el am cea mai multa nevoie ca prieten pentru ca asa am sa il am mereu aproape.Cu el ca prieten pot sa vorbesc orice. Daca ar fi iubitul meu nu as mai putea sa ii spun atatea chiar daca vreau.
Mi s-a intamplat, si am preferat sa tac si sa nu ii spun nimic, considerand ca daca am fi inceput o relatie nu ar fi durat la nesfarsit si ar fi distrus prietenia noastra[care era mai importanta] iar dupa o vreme am observat ca am luat decizia cea mai buna!
Am fost prietena cu un baiat. ne intelegeam f bine ziceai ca suntem prieteni de cativa ani chiar daca nu ne cunoscuseram ddecat de catev luni intre timp eu m-am cam indrgostit de el asa ca i-am spus... iar aici totul s-a terminat... nu prea mai vorbim aucm decat uneori incepe sa ma calce pe nervi asa ca nici odata nu spune ce simti fiindca pana la urma o sa-ti treaca si o sa fiti prieteni ca inainte
Cel mai bun prieten al meu era un baiat. Ne cunosteam de mici, vorbeam despre orice cu el. Asta pana cand intr-o seara mi-a spus ca el e indragostit de mine si ca ar vrea sa fim impreuna. Cum nu am putut face diferenta intre sentimentul de prietenie si cel de iubire am acceptat. Am fost 3 saptamani impreuna in care am stat mai mult din mila cu el, el si-a dat seama si ne-am despartit. Am incercat sa fim prieteni ca la inceput insa nu a mers deloc. Acum ne salutam cand ne intalnim si atat.
Belingot întreabă: