| mastadont a întrebat:

Ce ați face în situația asta absurdă însă posibilă? Să zicem că, în urma unui act sexual, vaginul femeii se strânge atât de tare încât nu mai puteți scoate penisul, penis captivus? Cum ați gestiona situația?
https://en.wikipedia.org/wiki/Penis_captivus

15 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Nota 10 pentru întrebare frate, permite-mi sa ingenchiez în fata ta. Dacă aș păți asta m-aș bucura de moment

| dullcat a răspuns:

Verginica.0.3? laughing

Suni la salvare.

| LordCristobal a răspuns (pentru dullcat):

Si cine e Verginica 0.2?laughing)))))))

| mastadont explică (pentru LordCristobal):

Aia e o versiune nepublicată, o fi prea vulgară laughing

| dullcat a răspuns (pentru LordCristobal):

Nu mai stiu exact, cred ca tu? laughing

| Emilian65 a răspuns:

În aceasta situație trebuie sa ai răbdare ca să scapi de aceasta situație a penisului captiv.

| lpavel a răspuns:

De asa ceva inca n-am mai auzit laughing Se strange atat de tare incat n-o poti penetra am auzit, dar sa n-o poti scoate? laughing e imposibil! Ce o sa se intample cand o sa trag de ea, o sa se rupa in ea sau ce? Ar fi mai bine sa nu crezi orice citesti...

| Hyperion7 a răspuns:

As sta cu el înfipt și aș astepta ca mușchii sa se relaxezelaughing

| LordCristobal a răspuns:

Sincer as intra un pic in panica ca na nu as vrea sa ramana blocat acolo si chestia e ca vreau sa mai incerc si cu alte fete.
As scoate o incetul cu incetul asa incat sa nu o ranesc ca na o sa mai am nevoie de ea.

| mastadont explică (pentru LordCristobal):

Nu știu cât de adevărat o fi ce scrie pe wikipedia, însă cică mușchii vaginului se strâng așa de tare încât e practic imposibil să o scoți, că dacă puteai nu mai era penis captivus big grin o tipă cică a ajuns cu leziuni grave după ce partenerul s-a speriat și a forțat scoaterea penisului. Dacă aș păți așa ceva probabil că m-aș panica prima dată, și aș lăsa să treacă vreo 10 15 minute înainte de a suna la salvare.

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Ba frate ce dracu mai sunt și astea mă de unde le inventați dracu sa ma ia dacă nici nu știu dacă este pe bune sau fake și cum naiba sa fie posibil și asa ceva ce naiba...

| FindMyName a răspuns:

Nu am mai auzit asa tampenie

| Aalan a răspuns:

O să ți se rupă in 2 ca coada ursului...laughing) laughing) laughing) acum știu de ce Creangă a scris ursul păcălit de vulpelaughing)

| johnySinsDarCuApucaturiDeHatJonule a răspuns:

Sta bine acolo lasa sa se odihneasca saracutul de el

| iNck0gNiTo2023 a răspuns:

? un fel de...penis arestat? O fi rău să fi arestat asa?