| 1234567890al3xandra a întrebat:

Ce ati face voi daca ati ramane corigenti si ati avea si un iubit (cum i-ati povesti?

14 răspunsuri:
| MasK2 a răspuns:

Ce e asa mare chestie sa ii spui ca ai ramas corigenta doar nu ai dat la nineni in cap.Ii spui pur si simplu, nu-i nici un motiv de despartire daca de asta iti era teama.

| anniebox16 a răspuns:

Trebuie sa ii spui direct. Daca te iubeste te va intelege. Daca nu te va intelege lasa-l pentru ca nu te iubeste.happy

| Azµre a răspuns:

I-aș spune adevărul... nu aș avea nimic de pierdut.

| 1234567890al3xandra explică (pentru Azµre):

Nu este asa de usor cum pare sad

| Azµre a răspuns (pentru 1234567890al3xandra):

De ce? dacă te iubești și ține la tine te va înțelege și te va susține... ai căzut te va ajuta să te ridici! Ce ți se pare deplasat zi-mi motivul pentru care nu e așa ușor?

| 1234567890al3xandra explică (pentru Azµre):

Pai cum ii spui, nu e usor pentru ca nu stii cum sa il iei

| Azµre a răspuns (pentru 1234567890al3xandra):

Aolo îi spui direct, că ai rămas la materia respectivă și gata mare lucru va înțelege, dacă tu iei un bărbat pe ocolite crede-mă nu va fi bine! Spune-i direct nu trebuie să îl iei pe ocolite, atunci va crede că îi ascunzi mult mai multe lucruri decât atât. Treaba ta faci ce vrei. Câți ani ai fără supărare și câți ani are el?

| Brâncuşi a răspuns:

Pai daca esti fata as intra in pamant de rusine dar eu sunt baiat si da...am ramas la istorie si iubita mea este in clasa cu mine si nu s-a despartit dintr-o prostie ca asta pana la urma toti mai gresim si chiar s-a oferit sa ma ajutehappy

| daniela8491 a răspuns:

as incepe cu inceputul, crede-ma va intelege, am trecut si eu prin asta...
Bafta!

| 1234567890al3xandra explică (pentru daniela8491):

Multumesc!, dar cum l-ai loat, cum iai zisbig grin, ma poti ajuta?

| daniela8491 a răspuns (pentru 1234567890al3xandra):

Am ajuns acasa de la scoala si i-am zis... iubi am ramas corigenta la matematica el a inteles, ma ajuta cu invatatul imi da bani pentru meditati, si in restul timpului ne distram :-p si chiar ne intelegem mai bine.

| 1234567890al3xandra explică:

Nu este treaba ta sa ma intrebii de parintii eu am pus o intrebare, daca stiii sa vb si sa raspunzii bine daca nu iarasii bine

| 1234567890al3xandra explică:

Multumesc!

| razzz a răspuns:

Daca cu adevarat te-ar nu iubi lar deranja