| PuStOaIcA97 a întrebat:

Ce ati face voi daca prt vostru va inselat si nu va lasa sufletul sa'l iertati desi inca tineti la el?crying

Răspuns Câştigător
| Dey_1617 a răspuns:

Pai dupa parerea mea ar fi bine sa nu-l ierti.Un baiat care iubeste cu adevarat o fata nu o insealawinking. Inseamna ca nu tine asa de mult la tine pe cat iti spune. Mai sunt baieti, ocupa`te cu altceva nu te inchide in tine, viata e frumoasa.Incet incet sentimentele tale pentru el o sa dispara, mai ales daca nu o sa il mai vezi atat de des. Nu merita sa suferi pentru cineva care nu stie sa te pretuiasca. Viata merge inainte cu sau fara el chiar daca la inceput o sa-ti fie mai greu. O viata ai. Ce`i al tau e pus deoparte!happy
Sper ca ti-am fost de ajutor:*

10 răspunsuri:
| Bulinaaaaa a răspuns:

Fii indiferenta cu el...incearca sa il faci sa creada ca nu iti mai pasa. sigur il va durea sh se va intoarce la tine.
Bafta...:*

| Simmsii a răspuns:

Pai. si mie mi s-a intamplat sad. a fost foarte greu si l-am iubit cu adevarat sad dar am considerat ca daca asa ii e mai bine asa o sa imi fie si mie. si cu timpul am inceput sa tot repet chestia asta si am inceput sa vb cu alti baieti si n-am mai vb cu el sad. desi tineam mult la el. si am tot povestit cu prietenii si am uitat de tristete. suparare si greseala facuta de elhappy. incearca si tu... poate asa iti e mai bine. desi e foarte greu sa poti face acest lucru pentru mereu o iubire intensa e greu sa o uiti sad. ei bine succeshappy!

| Maddu a răspuns:

Eu l`as uita.Dar sa nu uitam ca orice om merita a doua sansa. daca tii la el si vrei.impaca`te cu el o perioada cunoaste`l mai bine, vezi ce face daca mai are macar tupeul sa te mai insele vreodata.i spui clar :Te iubesc, dar nu pot avea o relatie cu o persoana care nu ma iubeste.sau nu se multumeste numai cu o fiinta langa el: (eu i`as da cu flit din prima) Bafta

| cavaleri a răspuns:

Ias da papuci(sau nu as mai vrb cu el/ea

| AnGeL a răspuns:

Da inca as mai tine la el pentru toate clipele frumoase din trecutul petrecut alaturi de el si pentru iubirea pe care i-o poart
nu poti sterge toate sentimentele din cauza unei singure intamplari
eu cred ca i-as mai da o singura sansa
daca o rateaza...viata merge oricum inainte

| funditza_3597 a răspuns:

Pai ar trebui sa il uiti deoare ce daca o sa il ierti iti vei face rau singura si nu vei mai avea niciodata incredere in prietenul tau astfel traind cu o indoiala in suflet, incearca sa gasesti pe altcineva de incredere care sa iti fie prieten in aceste momente grele... funda?

| Alis_5793 a răspuns:

Cred ca ii dau o sansa astfel incat sa pot sa nu ma doar sufletul dar sunt si un pic indiferenta. Toate acestea daca ii pare rau pentru ce a facut. Si astept sa gasesc alt baiat.

| deeeeea1 a răspuns:

Daca tu ti la el si esti sigura ca si el tine la tine si ti-a aratat asta. orice om merita o a2a sansa.Fi suparata pe el ai tot dreptul. daca vrei sa ii dai o a2a sansa nu il ierta usor.Fa-l sa iti arate ca ii pare rau si evident sa nu mai repete din nou greseala ce a facut-o.:*

| monycutzza a răspuns:

Eu nu l-as ierta.acum tu il cunosti mai bine, daca crezi ca nu va mai face poti sa-l ierti, daca stii sau crezi ca nu se va schimba atunci nu-l ierta.

| Deniisze a răspuns:

Orice om mai merita o sansa. Deci ai putea sa ii mai dai o sansa!