Pai dupa parerea mea ar fi bine sa nu-l ierti.Un baiat care iubeste cu adevarat o fata nu o inseala. Inseamna ca nu tine asa de mult la tine pe cat iti spune. Mai sunt baieti, ocupa`te cu altceva nu te inchide in tine, viata e frumoasa.Incet incet sentimentele tale pentru el o sa dispara, mai ales daca nu o sa il mai vezi atat de des. Nu merita sa suferi pentru cineva care nu stie sa te pretuiasca. Viata merge inainte cu sau fara el chiar daca la inceput o sa-ti fie mai greu. O viata ai. Ce`i al tau e pus deoparte!
Sper ca ti-am fost de ajutor:*
Fii indiferenta cu el...incearca sa il faci sa creada ca nu iti mai pasa. sigur il va durea sh se va intoarce la tine.
Bafta...:*
Pai. si mie mi s-a intamplat . a fost foarte greu si l-am iubit cu adevarat dar am considerat ca daca asa ii e mai bine asa o sa imi fie si mie. si cu timpul am inceput sa tot repet chestia asta si am inceput sa vb cu alti baieti si n-am mai vb cu el . desi tineam mult la el. si am tot povestit cu prietenii si am uitat de tristete. suparare si greseala facuta de el. incearca si tu... poate asa iti e mai bine. desi e foarte greu sa poti face acest lucru pentru mereu o iubire intensa e greu sa o uiti . ei bine succes!
Eu l`as uita.Dar sa nu uitam ca orice om merita a doua sansa. daca tii la el si vrei.impaca`te cu el o perioada cunoaste`l mai bine, vezi ce face daca mai are macar tupeul sa te mai insele vreodata.i spui clar :Te iubesc, dar nu pot avea o relatie cu o persoana care nu ma iubeste.sau nu se multumeste numai cu o fiinta langa el: (eu i`as da cu flit din prima) Bafta
Da inca as mai tine la el pentru toate clipele frumoase din trecutul petrecut alaturi de el si pentru iubirea pe care i-o poart
nu poti sterge toate sentimentele din cauza unei singure intamplari
eu cred ca i-as mai da o singura sansa
daca o rateaza...viata merge oricum inainte
Pai ar trebui sa il uiti deoare ce daca o sa il ierti iti vei face rau singura si nu vei mai avea niciodata incredere in prietenul tau astfel traind cu o indoiala in suflet, incearca sa gasesti pe altcineva de incredere care sa iti fie prieten in aceste momente grele... funda?
Cred ca ii dau o sansa astfel incat sa pot sa nu ma doar sufletul dar sunt si un pic indiferenta. Toate acestea daca ii pare rau pentru ce a facut. Si astept sa gasesc alt baiat.
Daca tu ti la el si esti sigura ca si el tine la tine si ti-a aratat asta. orice om merita o a2a sansa.Fi suparata pe el ai tot dreptul. daca vrei sa ii dai o a2a sansa nu il ierta usor.Fa-l sa iti arate ca ii pare rau si evident sa nu mai repete din nou greseala ce a facut-o.:*
Eu nu l-as ierta.acum tu il cunosti mai bine, daca crezi ca nu va mai face poti sa-l ierti, daca stii sau crezi ca nu se va schimba atunci nu-l ierta.