| qwerty996633 a întrebat:

Ce ati raspunde la intrebarea : "De ce ma iubesti"?

20 răspunsuri:
| buzeduulci a răspuns:

I-as raspunde : Pentru felul cum ma privesti, pentru felul cum imi zambesti, pentru felul cum ma strangi in brate, pentru felul cum te alinti, pentru faptul ca esti la fel de nebun ca mine si ne completam unul pe altul, pentru ca esti amuzant si ca te prostesti atunci cand trebuie si esti serios atunci cand trebuie, pentru ca ai sufletul bun, pentru ca meriti iubirea mea si eu ti-o pot oferi!

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Pentru ca esti buna la pat

| GrungyCacti a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Tu nu esti capabil sa iubesti. Intrebarea asta nu ti se aplica tie.

| RAY a răspuns:

Iubirea nu este rationala, oamenii nu sunt rationali,nu poti intelege mintea umana prin ratiune,putem sti multe motive de ce iubim pe cineva sau placem dar de ce exact nu stim,pentru ca e ceva o atractie,chimie ceva,posibil placerea sa ai cu cine comunica, sa aiba acelasi pasiuni ca tine, sa semene cu tine la carcater, sa te atraga fizicul ei/lui, sa prezinte un interes fata de tine etc

| RAY a răspuns:

Citeste si articolul asta poate vei intelege
http://dezvoltarea-personalitatii.blogspot.ro/......%20iubirea

| LoveSleep a răspuns:

"Dar nu te iubesc sad"

| OldSoul a răspuns:

"De ce nu" Asta as raspunde, serios vorbind...

| Doub a răspuns:

"Şi eu mă întreb asta."

| buzeduulci a răspuns (pentru Doub):

Best answer laughing

| sofisis a răspuns:

Iubirea nu prea are motive sau logica. Nu prea poti face scheme logice care sa demonstreze de ce iubesti pe cineva.
Ba din contra, de multe ori iubesti exact pe cine nu ai fi crezut in viata ta ca ai putea...sau ca ai vrea sa iubesti.

| Oana92 a răspuns:

Depinde de cine intreaba. Nu cred ca exista un raspuns stat, fiecare iubeste pentru alte motive.

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Lol, motivele pentru care-l iubesc.

| alexandrualind a răspuns:

Pentru ca esti bland.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Degeaba."

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Iubesc tot ceea ce ai tu...mai ales ceea ce pun eu în tine" smug

| TheLoveDoctorr a răspuns:

"Pentru ca din toate femeile cu care am fost tu ai reusit sa ma impresionezi cel mai mult." Si sunt curios cand am sa spun eu asa ceva...

| Oana92 a răspuns (pentru TheLoveDoctorr):

Le dai sansa se te impresioneze sau incerci doar sa le vrajesti cat mai repede si sa le bagi in pat? big grin

| TheLoveDoctorr a răspuns (pentru Oana92):

Incerc sa slefuiesc acel special din fiecare. Un special pe care multi baieti nu il intarata iar relatia sau relationarea devine monotona. Iar daca imi place acel special, inseamna ca ma atasez de acea persoana si probabil ii voi spune acele doua cuvinte big grin

| PogChamp a răspuns:

Pentru ca ma gadila acolo jos cand ma gandesc la tine.

| tiranul a răspuns:

Ca nu am altceva mai bun de facut.

Întrebări similare