Mai întâi mași uitat la faptele mele într-o relație ce am făcut eu! ce am comis eu! de să ajuns să-mi doresc să schimb un om! din firea lui naturală ca să-mi fie mie pe plac, de fapt asta și distruge o relație o căsnicie cu Adevărat fiindcă "noi niciodată nu suntem de vină" și ca consecință săne fie noua mai bine tindem săi schimbăm pe ceilalți oamenii cu forța din viața nostră doar ca ei sa devina pre cum vrem noi și? Îi întoarce pe ei în potriva lor, din firea lor naturală săne fie nouă le plac iar aicia se produce cele mai devastator lucru posibil într-o relație sau căsnicie!
Nu încercați să schimbați alți oamenii din natura lor firescă dacă nu vau comis fapte reale ce vau cauzat violență, și trădare de încredere Adevărat sau de loialitatea Adevărată într-o relație sau căsnicie.
Eu n-am suportat niciodată să schimb oamenii din natura lor firească și mereu mia plăcut și îmi place în continuare să ascult un om! Să înțeleg un om dacă are ceva pe inima lui sufletul lui să-l ajut pe acel om! Cu ce pot și eu ca să fie bine și înțelegere pentru toată lumea știu sunt conștient că nu pot mulțiumi pe toți oamenii știu că nu sunt pe placul altor oamenii dar nici nu ma voi schimba pentru alți oamenii să-le fiu pe placul lor și nici nu voi forța oamenii să fie pe placul meu niciodată Doamne Dumnezeule ferește.
Schimbarea reală și Adevărată vine de la noi, nu de ai schimba pe alți oamenii din firea lor naturală și reală cu Adevărat cine sunt ei ca oamenii și noi săne acceptă pe noi așa cum suntem "perfecți"...dar alți să facă cum vrem noi, să fie pre cum vrem noi, pe placul nostru și plăcerile noastre! Ăsta este Narcisimul! și egoismul! pentru eul de sine!
Eu cred cu Adevărat eu zic așa.
Dacă într-o relație 2 oamenii sunt amândoi suficienți de maturi de loial cu Adevărat nu-și trădează nici unul dintre ei loialitatea într-o relație căsniciei nu-și fac rău unul altuia doar fiindcă au găsit alți parteneri mai buni financiari... și sunt responsabili asumați cu fapte lor atunci acea relație niciodată nu va ajunge bătaie de joc dacă există înțelege reală și Adevărată într-o relație și nu bătaie de joc și nici altele mai grave! atunci acea relație căsnicie o sa fie ce trebuie cu Adevărat.
Nu poti schimba alti oameni. Poti schimba doar modul in care te raportezi la ei. Fie ii accepti cu bune sau rele, fie nu le deschizi usa (nu ii lasi in viata ta).
Poti fi asertiv si sa spui ce te deranjeaza. Daca ei vor dori sa schimbe ceva, va fi efortul lor.
Noi nu avem control asuptra altor oameni.