Hey buna!
Primul sarut a fost forte bine :XAm simtit ca ma iubeste cu adevarat! A fost de cam 10 secunde:X:*:**:*M-am simtit bine Dar aveam putine emotii!
A fost interesant. Da la urma urmei, mai mult mi-a fost frica ca nu stiam cum e, si p urma, cum zice si Stefan... e doar un sarut
Poi. Primul sarut a fost la 14 anisori si fost perfect. A fost vointa nu obligatie[pedeapsa sau altceva] si a fost dulce am sa-mi amintesc primul srut toata viata
Pur si simplu este un sarut asta iti vine de la sine cand te saruti ork e ceva frumos si t simnti bine :*pup
A fost un simplu sarut, pentru mine nu-i ceva de tinut minte, toata viata o sa ma sarut, de ce ar conta asa de mult primul?
Tin minte ca mi-a venit sa vomit si au fost multe emotii.
dar se invata repede
Ciudat dar nu imi amintesc primul sarut Probabil a fost cu o persoana care nu era importanta pentru mine la momentul ala. In schimb prima fata pe care pot spune ca am iubit-o nu o sa o uit niciodata si imi amintesc cu lux de amanunte fiecare minut din relatia aia chiar daca au trecut ceva ani buni de atunci.
Care ati citit Iona de Marin Sorescu stit se zice Iona ca la primul sarut a simtit doar un gust de carne
Pe nepregatite :-x. Cam 12 secunde. A fost duulce.
M'am simtiti super. Cateva emotii dar mi-au trecut. Au fost la 14 ani.