anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

CE ati zice sa faceti sex intr-un bazin dintr-un hotel, daca se poate si cu petale de trandafiri si lumanari aprinse?! Sau intr-o cabana inchiriata numai pentru tine.Acolo o poti face unde vrei tu.Eu nu am avut ocazia inca cu bazinul dar cu cabana am experimentat. Mi-e mi-ar place foarte mult. Voua? Ce ziceti?

Răspuns Câştigător
| Aasdfghj a răspuns:

Interesante ambele locurihee hee dar si la cabana poate fi romanticlove struck poti sa aranjezi si pe acolo si sa fie mai frumos decat la hotel

4 răspunsuri:
| raresh19 a răspuns:

In piscina cu trandafiri e mai romantic, in cabana e "wild". Deci depinde cu cine o faci.

| Bunny a răspuns:

Intr-o cabana e mai retras si mai privat, dar intr-un bazin dintr-un hotel e un loc public. Daca vrei sa risti sa fii prinsa, incearca daca tot vrei senzatii tari. Totusi nu cred ca te-ai simtii prea placut sa fii prinsa asupra faptului.

| Yng a răspuns:

Intr`o cabana la munte in pustietate. doar eu si el. ar fi romantic ar fi frumos! faza cu hotelu e deja fumata.

| pitcrv a răspuns:

Da e ceva frumos,
dapoti face ceva frumos sh acasa un culoar de lumanari aprinse pe culoar petale de trandafir pana in pat acolo iar petale de trandafiri si un buchet mare de trandafiri na si alte lucruri...big grin