| pantofipantofi a întrebat:

Ce au baietii in cap cand intreaba "vrei sa fii cu mine?" fetelor voi ce ati raspunde daca un baiat v-ar intreba "vrei sa fii cu mine?" si voua v-ar placea de el

11 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| ruPfashu a răspuns:

Gg gabi87 rolling on the floor)))

| LiveYourLife a răspuns:

Stiu ca nu suna tocmai cum ti-ai dori aceasta intrebare...

probabil tu iti imaginezi ca baiatul respectiv sa te ia cu frumosul sa va cunoasteti un timp, si apoi sa te ia asa prin surprindere nu-i asa?
macar daca baiatul pune aceasta intrebare fetei sa nu-i zica pe mess sau la telefon ci in fata
e cel mai aiurea cand un baiat te intreaba asta pe mess imi da impresia ca e un "idiot"

si daca mi-ar placea de baiatul respectiv pai probabil as sta cu el daca m-ar intreba dar trebuie sa fii sigura pe tine cand spui "da" cand esti in dubii mai bine lasa...

| pwp a răspuns:

Sa fiu sincera, nu stiu ce as spune!
as ramane blocata big grin

| agentulagent a răspuns:

Ar trebui sa spui da, daca te-a intrebat este categoric ca te place si el, asa ca raspunsul ar fi "da"

sper ca te-am ajutat
bye!

| andrei a răspuns:

Si uite asa se duce de rapa tara asta... nu cred ca in alte tari e asa.

| andrey910 a răspuns:

Din moment ce iti place de el, raspunsul e logic da...nu iteleg de ce ai pus intrebarea asta...

| MrsDraculescu a răspuns:

Da-mi o zi sa ma gandesc!

| Bababam a răspuns:

Boy tought: "Sa mor de nu o s-o bag si pe asta in pat, abia astept love struck."

| andreea_7925 a răspuns:

Mda...eu cand l-am cunoscut pe sotul meu adica acum 3 ani.nu m-a intrebat nici daca vreau sa fiu cu el nici daca il plac.pur si simplu am ramas impreuna si uite ca acum suntem casatoriti am facut si nunta avem un ingeras in varsta de 1 an si 4 luni.deci intrebarea asta mi se pare absolut stupida. vrei sa fii cu mine? unde sa fiu cu tine? pe luna pe marte? nu inteleg...

| Larii_4235 a răspuns:

Pai ma mai gandesc. dupa ar trebui sa ii spui da, daca chiar iti place de el.