Pai... cred ca ti se potriveste un baiat care sa-ti placa, sa fie in aceeasi zodie cu tine, sa fie cat tine de innalt sau cu 1-2 cm mai innalt, si sa semene cu tine la caracter doar sa fie cu cativa ani mai mare pentru ca baietii se dezvolta mai incet (mai mare cu vreo 2-3 ani ar fi bine ). Dar nu uita ca trebuie sa fiti cam la acelasi nivel intelectual ca sa va intelegi cat mai bine pentru ca conteaza mai mult decat iti poti da seama.
P. S: sa aiba si calitatile pe care le vrei u sau aproximativ pentru. ca niciodata nu vei gasi baiatul perfect si va tr. sa-l accepti cu defecte cu tot, si te previn ca daca vrei o relatie serioasa gen sa te muti cu el atunci ii vei descoperii defectele pentru ca atunci iti vei petrece mult mai mult timp cu el si vei vedea si cea lalta latura mai putin placuta la el pe care o au si baietii si fetele(sforait, miros de picioare, cioflait, scuipat la majoritatea baietilor, incapatanare, enervare,...).
SUCCES! ( sa nu uiti de funda, mersi anticipat pentru funda)
Salut. Cred ca unul ca mine. Am 1 78, foarte sentimental, si nebun dupa tine. Te rog frumos, a fost o gluma. Te rog sa ma ierti. Dar, pentru tine: 180, atletic, istet, si cu bani. Pa
Ti se potriveste un baiat cu parul blond sau castaniu, cu ochi albastri deschisi, foarte romantic si putin nebunatic si ff amuzant si inalt
app si eu is o fata bruneta cu ochi caprui sintimentala insa sunt mai inalta
ti-am descris cum ar arata un baiat pentru tine ptc si mie mi se potriveste acest gen de baiat
Cred ca mai mult conteaza potrivirea de caracter si totu e sa ti placa tie nu este un gen anume care iti este destinat doar tie
Hmmm...cred ca eu...am 1. 70
Si eu sunt nebunatik
Si putin sentimental
Apropo, cati ani ai?