| abcdc a întrebat:

Ce bauturi se consuma intr-un club? ce recomandati unei fete sa bea in club? Mi-a spus cineva ca poti comanda mancare intr-un club, asa e? eu stiam ca poti comanda numai bautura.vine cineva sa te intrebe daca vrei sa bei ceva(chelner)sau trebuie sa te duci tu la br sa ceri? In cazul IN care esti invitat la un majorat intr-un club iti platesti consumatia cand comanzi ceva sau plateste sarbatoritul?

7 răspunsuri:
| alexandrakarina a răspuns:

Depinde ce a hotarat sarbatoritul cu cei de la club...si de obicei vine chelner in astfel de situatii... iar in privinta bauturilor sunt multe feluri incerca sa faci o mica combinatie intre vodca si un anume suc care-ti place tie sunt foarte misto si nu te ametesti aproape deloc

| NaS_4744 a răspuns:

In general fetele beau bauturi mai "rafinate". mai usoare, dar intotdeauna ma bucur cand vad o tipa ca bea clasica bere.De mancare in cluburi nu stiu. nu am auzit, dar nici nu prea ma duc in cluburi des.Cumperi de la bar bautura.in schimb sunt unele cluburi care au si "chelneri". uita-te in jur cand ajungi, o sa-ti dai seama. Faza cu platitul consumatiei nu stiu ce sa zic, normal ar fi ca sarbatoritul ori sa plateasca intrarea si eventual un rand de bautura, ori doar consumatia.fi atenta la detalii, vezi ce fac si ceilalti.

| haiZI a răspuns:

Whisky cu cola baut cu paiul. Sa se imbete repede ca sa o pot fu rolling on the floor

| NickiMinaj a răspuns:

Depinde... bauturi alcoolice? laughing Mojito, Martini, Cosmopolitan, Pina Colada, Bloody Mary... paaaana mea, ce-ti face cu ochiul.

| StillLoveU a răspuns:

Deci bautura eu iti recomand votka cu suc de fructe nu fa prostia sa iei cola sau pepsi ca t ametesti prea repede si orice ai face nu bea cu paiul. de obicei sunt chelneri dar poti sa dai comanda si la bar. si faza cu plata e zic sa il intrebi p sarbatorit pentru ca depinde de el. posibil sa plateasca doar intrarea si un rand de bautura sau fie intrarea fie bautura.
distractie placuta :*

| abcdc explică:

Dc sa nu beau cu paiul:-s?

| maryy a răspuns:

Pentru ca daca bei cu paiul ametesti foarte repede si nu cred ca ai vrea.