Bună,
Dacă aş fi în locul tău, i-aş lua ceva de îmbrăcat. O cămaşă de exemplu, sau un tricou mai pe stilul lui.
Nu m-aş arunca la lucruri gen pernă cu poza voastră, cană cu voi doi, tablou cu voi sărutându-vă. Pentru o fată par interesante, însă băieţii nu prea văd sensul acestor lucruri. Ei caută chestii practice, ştii.
Eu i-as oferi un tort facut de mâna mea (fiind expertă in torturi, mai ales in cele de mireasă...), ori o apă de parfum, aleasă cu grijă mare...ori o îmbrătisare, ori toate la un loc!
Cred ca cel mai potrivit ar fi ceva care sa adune toate momentele petrecute impreuna gen alb cu poze. Ar fi ceva care sa il atinga la corason:X Dar poti sa ii iei orice gasesti dragut si crezi ca este potrivit crede-ma ca nu conteaza ce cadou ii iei ci conteaza ca este de la iubita lui:*
Poti sa faci o perinita imprimata cu poza voastra sau o cana, un ceas...depinde ce ii place si lui sa faca daca ii plac jocurile, un remi, un poker, sah, daca are masina, un accesoriu pentru masina
I-am daruit deja lantisoare,bratari de argint, ceas, rama sau puzzle cu poza noastra, parfum, tort.dar totusi are majoratul trebuie sa fie ceva mai consistent.Va multumesc oricum pentru raspunsuri!
Peleus întreabă: