De 1martie cel mai potrivit mi se pare un martisor sau o floare! Nu trebuie cadouri!
Nu stiu...eu defiecare data cand am primit ceva de la el( prenenul meu), m-am bucurat de tot ce am primit, pentru ca era de la el si era din suflet... si ea o sa fac la fel daca tine la tine cu adevarat.
Cel mai frumos ar fi un trandafir.
te trezesti mai repede de dimineata si meri si i-l lasi in banca. si cand v-a ajunge la scola va fi surprinsa... si dupa aceea mergi si o intrebi daca ii place. incerca. intotdeauna functioneaza :p
Salut! Daca este prietena ta si sunteti impreuna de mai mult de 4 luni cred ca merita sa-i iei un lantisor, o bijuterie ceva...
Chiar daca este prietena ta eu stiu ca nu se da parfumuri, haine lucruri de care se poate folosi. Se foloseste si iar cand s-a terminat gata, arunca. Nu se face asa ceva, eu stiu de la ai mei, nu se dau lucruri, obiecte de care se poate folosi, poate fii considerat ca o jignire, intalegand ca ii dai asta fiindca ea / el nu are.
Un cadou e ala care il poate tine ca amintire, nu ala care se foloseste si apoi il arunca. Exceptii in cazul automobilelor. Nu m-as supara sa-mi faca cadou iubita un BMW seria 1.
Deci da, cumparai o bijuterie si sigur o sa-i placa, succes!
Un lantisor dragut cu o inimioara ar fi un succes garantat. Sunt multe magazine online unde poti gasi si iti vine acasa direct. Poti sa-i iei unu cu cristale Swarovski, eu ma tot uite pe site-ul asta - www.cheribijou.ro si nu prea stiu ce sa-mi aleg. Intra si tu sa vezi ce modele dragute au. Sau poti sa-i iei si un parfum mai deosebit, si un trandafir rosu :X
linarkfts întreabă: