Depinde de firea lui, gusturi si asa mai departe...greu de dat un raspuns care sa te si ajute
Ar fi dragut sa vii cu cea mai buna prietena a ta si sa faceti o noapte de neuitat plina de nebuneli impreuna!
Buna...depinde de cat timp il cunosti, cat de bine il cunosti, de cat timp sunteti impreuna, cati bani esti dispusa sa cheltui pe cadou. Deci. E ok daca ii stii pasiunile, ai putea sa ii cumperi o carte despre ce il pasioneaza ( informatica, astronomie, etc, etc). Sau poti sa ii cumperi un roman care crezi ca i s`ar potrivi ( in caz ca stii ca ii place lectura). Daca e un tip inteligent si ii plac jocurile inteligente, poti sa ii cumperi un joc de la deico games (necesita vedere in spatiu si inteligenta, crede`ma). Iti las un link aici : http://www.deicogames.ro/modules.php?name=produse&e3=11. Ideea e ca trebuie sa eliberezi un inel rosu folosindu`te de ce e pe acolo... oricum, dificile jocuri si necesita rabdare. Poti sa comanzi unul pe net, dar cred ca o sa gasesti asa ceva si in hypermarketurile gen: Carrefour, Real, Metro, Cora, etc.
Ai putea sa il mai duci la un film bun la cinema si sa mergi si tu cu el, evident. Sau poti sa ii comanzi un tort frumos cu o dedicatie pentru el. Scrie`i o poezie haioasa. Stiu ca odata era ziua unei prietene de`a mea si i-am cumparat o prajitura cu ness de la cofetarie in care am pus 2 lumanari in forma de cifra care aratau varsta... am luat niste fluiere din alea pentru petreceri si cand am intalnit`o pe strada (trebuia sa ne intalnim cu ea), am pus`o sa sufle in lumarile din prajitura, i-am zis "la multi aniiiiii" si apoi am suflat in porcariile alea care faceau zgomot. Apoi i-am dat poezia scrisa de mine care a amuzat`o teribil. Dar asta se aplica doar daca sarbatoritul are mult umor. Bafta la gasirea cadoului!
Fundita?:x:x
Incearca sa ii iei un parfum, sau sa faci ceva personalizat pentru el, ceva cu o poza de`a voasta. depinde si de gusturile lui de asemenea. dar cred ca cel mai bun cadou pentru el ar fi compania lui, pentru ca daca te iubeste, se va bucura ca o sa fii langa el sper ca ti-am fost de ajutor :*
Emiilea întreabă: