Poate un set de chei care sa-l impartiti, este ceva simbolic http://www.crownfashion.ro/......hei-638881
Pai, fetele adora florile, jucariile si ciocolata! Daca vrei ceva special, du-o la un picnic sau intr-un loc mai retras, ori beti un suc intr-un pub mai putin aglomerat. Dar sa te porti frumos, adica sa ii deschizi usa, sa ii tragi scaunul, chestii de gentleman. Apoi, ii poti da un ursulet si un trandafir rosu. De fapt, trandafirul rosu i-l poti da cand va intalniti cu textul "Pentru tine, sufletelul meu" sau ceva de genul. Ah, da, trandafirul sa fie bobocel pentru ca dragostea voastra sa infloreasca la fel ca o floare. Este o metafora geniala pe care fetele o adora La sfarsitul intalnirii ii dai ursuletul si un pup maaare de tooot. Mult noroc christ91!
Un buchet mare cu gaura in mijloc si pe care sa scrie Nu te voi uita niciodata :X:X:X
Trebuie sa fie ceva semnificativ ... ceva sa nu il uite usor ...mie iubitul meu mi-a daruit in prima luna un breloc format din 2 parti (era cu magnet) pe o parte era un baiat si pe o parte o fata.partea cu fata e la el si mie mi-a dat partea cu baiatul :X. poti sa ii cumperi un lantisor cu o inimioara sau ceva frumos,o bratara cu "i love you",o perinuta personalizata, o agrafa frumoasa ceva simplu pentru inceput . gestul conteaza, parerea mea
Sfatul meu e sa ii iei un inel cu un inel nu poti da niciodata gres ai zis ca vrei sa fie ceva extraordinar, ei bine un ursulet nu e ceva extraordinar:p e ceva ce poti sa i cumperi ca o mica atentie oricand. cat despre flori, evident nu pot lipsi:X o luna e ok pentru un inel si o zi e ok nu uita sa vina la pachet cu o frumoasa declaratie de dragoste:X
facpipi întreabă: