Pai cred ca ar aprecia ceva facut de tine(manual), ceva dragut, ceva care sa ii aduca aminte de o intamplare frumoasa.FAi ceva special nu orice cadou.
Poate un tablou cu o poza cu voi doi ( un colaj)
sau un tricou personalizat
sau poate un ursulet cu o inima iar pe inima sa scrie numele ei
si o mica carticica decorata frumos in care sa scrii sentimentele pentru ea. Poate mici intamplari pe care tu nu ai vrea ca ea sa le uite
Uite cateva idei
APp- Intr-o relatie si cele mai mici lucruri sunt cele mai importante si mai marete ( daca vin de la persoana pe care o iubeeesti nespus de mult)
Bafta
Tablou?
omg
scuze am gresit
))))
voiam sa scriu o poza in rama
))))))))))))))))))
scuze scuze
Sunt de acord cu primul comentariu. La vârsta ta cre-că o despărţire ar fi perfectă. Doar n-ai vrea să ii duci chiloţei şi sutien de danteluţă. O ciocolată?
Ia'i ceva simplu. Ceva simbolic. Un maimutoi de plus ar fi ideal (daca iti vine sa razi, eu fac cadouri din astea zilnic, si sunt foarte bine primite)
Un vibrator ai grija mare si negru)
adica u ne`ntrebi pe noi asta primesti inseamna ca n`o cunosti dui dq 50 de lei si gt
Şi eu cred că o despărţire ar fi genius. În caz că nu vrei asta ar trebui să îi cumperi o carte, poate o mai studiaţi şi voi împreună, cine ştie. Sper că s.a înţeles aluzia >.>
Ce-i care au scris cu despartirea sunt stupizi, daca nu ma ajutati deloc mai bine taci
Mah cap de dropie u nu-ti cunosti deloc prietena? da zici ca da dc dq ne intrebi?
Jake9237 întreabă:
anonim_4396 întreabă: