| Oanna07 a întrebat:

Ce cadou ii pot cumpara iubitului meu cu care sunt de un an jumate? Eu voi fi plecata de ziua lui si vreau intr-un fel prin cadoul meu sa ii aratat atat parerea de rau cat si iubirea pe care i-o port! Banii nu sunt o problema.

4 răspunsuri:
| adelolyta a răspuns:

Cumparai un ursulet mare mare care spune y miss you:X si o rama in forma de inimioara cu o poza funny cu voi 2 :X

| rox13yy a răspuns:

Depince ce ii place lui,poate are nevoie de ceva urgent si tu stii ce isi dorestete si ii cumperi...dar ca sa iti dau niste sugestii:o bratara,un tricou sau vreo pereche de pantaloni(doar daca ii stii masurile si doar daca ii cunosti gusturile),un set de parfumuri,sau creme sau ce foloseste el, daca tot ai zis ca banii nu sunt o problema atunci poti sa ii cumperi un telefon, sau sa ii faci o programare la un salon, sau iai o pereche de adidasi de firma, daca mai vrei sfaturi da-mi mesaj si te ajut oricand

| madutapapusa a răspuns:

O poza cu voi 2, un parfum...ai putea sa-i cumperi o bratara de argint si sa scrie gradat ceva pe ea te iubesc, numele tau, al lui

| Madytzaa a răspuns:

Cel mai bine e sa ii faci un cadou venit din inima si sa fii cat mai naturala.Mai trebuie sa ii cunosti gusturile, insa daca va iubiti mult nu conteaza ce cadou ii iei, gestul conteaza.