| Kiko a întrebat:

Ce cadou micut ar trebui sa ii iau prietenului meu la aniversarea de o saptamana? haha nu o sa fac asa in fiecare saptamana dar este prima saptamana si e special pentru amandoi big grin

Răspuns Câştigător
| rucsy_7574 a răspuns:

Hmm. fa`i cadou ceva de plus dragut nici prea mare nici prea mic. Plusurile nu prea sunt pentru baieti dar ca prim cadou merge pana ii descoperi gusturile si pana inaintati in timp ca sa poti sa ii iei ceva mai serios sau mai folositor. Un plus. sau ceva micut de pus in camera pe birou sau undeva si care sa te gandesti ca atunci cand il priveste ar zambi. Ai putea sa iei ceva amuzant merge cel mai bine ca prim cadou. big hug

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| mady_2850 a răspuns:

Nimic... fara cadou dupa o saptamana

| madagascar a răspuns:

Mi se face exagerat sa faci cadou dupa o saptamana de relatie, nici numele complete nu vi le stiti, te implici cam mult pentru un inceput de relatie, mai asteapta, sincer eu nu iti recomand, dar daca crezi ca trebuie macar nu te intinde la ceva exagerat pentru ca sigur se va speria, va zice ca te grabesti si sigur te va considera disperata.

| Kiko explică:

Hello nu accept raspunsuri asa! adica ii stiu numele de familie pentru ca suntem colegi si stim multe unul despre altul