Un tablou cu voi doi sau o diploma pentru cel mai bun iubit ceva de genul. La multi ani :d! si la cat mai multe aniversari
Eu nu i am facut nimic. e 5 luni... hmm. daca sa vb logic ar fi a6a luna abia jumatate de an. Trimite i dimineata un msg cu la multe luni impreuna si un sincer te iubexc. Va aprecia mult asta, sau trimite i un mail dragut de pe un al id (facut pe loc) si fa te ca nici nu stii, va si mai suprins. idei nu sunt? Dar sincer iti zic sa nu te complici, faceti doar 5 luni, la un an, 2 3? ce i mai faci?
Daca cadourile sint reciproce, atunci evident trebuie sa-i faci pe plac, vorbindu-i frumos, convingator, si foarte dulce, si ce daca va faceti cadou in fiecare luna, asta e ceva frumos asta inseamna ca dragostea voastra e vie, traieste, progreseaza. se afla in dinamica activa.
Te-ai gandit la o perna cu poza voastra sau un tricou personalizat, sau ceva de genul asta? nu e scump si e foarte original.aniversare frumoasa, si ne vedem la 5 ani impreuna.
Cred ca un sms...cu LA MULTI ANI! ...si o seara impreuna...nu cred ca ar trebui sa te complici, mai bine te-ai gandi ce sa-i faci luna viitoare...ar trebui totusi sa-i faci cadou ceva semnificativ care sa-l bucure!:*
ioana7625 întreabă:
Elenutzaelena întreabă: