| Charlie99 a întrebat:

Ce cadou să.i fac iubitei mele de crăciun? Dau fundă!happy

5 răspunsuri:
| cameliaTpU a răspuns:

Dacă circumstanțele va permit si relația voastră este una foarte apropiată(ați făcut anumiți pași, etc.) Poti fii romantic și să îi pregătești o seară în doi..film...ceva...poți recurge la clasicii trandafiri si ciocolata.
Depinde, tu o cunoști cel mai bine si ar trebui să ști ce îi place..nu toate fetele se dau în vânt după romantism 'excesiv' sau chestii de genul asta...
Poate un urulet mare sau un pulover care i-a plăcut mult. leaga-te de apropourile subtile sau chiar de momentele în care a spus ceva legat de asta chiar si fără intenție.
De stilul ei în general.
I-ai ceva care te face să te gândești la ea si de asemenea,care să o ducă cu gândul la tine când îl va folosi.
Eu am primit anul trecut un ceas, de exemplu, care mi-a plăcut enorm, dar în mod special pentru că a fost de la el.
Gestul contează și în mod normal, dacă te iubește, ii va placea orice i-ai oferi tu.
Multă baftă!

| Harley18 a răspuns:

Un lantisor, o bratara, o cana sau un parfum.
Eu una aleg parfumul sau bratara, alege-i ceva care sa ii se potriveasca.

| Qwwww a răspuns:

Un set de parfum.

| Bishopp a răspuns:

Haine ( bluze, geaca, blugi ), parfum ( ori ceva original daca ai bani daca nu iti recomand de la D&P), o poza cu voi intr-o rama draguta, o poza cu voi pe o perna imprimata, bomboane de ciocolata, bratara de argint sau latisor de argint sau jumatate de inimioara de argint, urs de plus sau orice jucarie de plus, o scrisoare de dragoste scrisa de tine intr-un plic parfumat, o cana pe care sa scrie te iubesc! ce sa mai zic... sa nu uiti de bomboane de ciocolata! laughing

| Deyne a răspuns:

Un parfum, o bijuterie finuta, o poza cu voi in rama, o bluzita ceva vestimentar..cosmetice, un bibelou frumos, o cana personalizata, bomboane raffaello, un buchet de trandafiri, o perna in forma de inimioara..sunt multe
optiuni.o cina romantica la restaurant, sau o seara erotica de neuitat

Întrebări similare