Buna. pe 14 feb. e bine sa iei ceva care sa apartina iubirii [sau un stil ]. De exemplu. eu ii iau prietenului meu doua prajituri care ii plac lui foarte mult [savarina si eclerul], o carticica mica in care sunt citate despre iubire/dragoste si o perna cu poza noastra preferata [mi-a zis ca i-ar placea sa aiba una asa ca ii iau pe 14 feb ].
Daca vrei sa fii ceva mai "comuna" poti sa ii iei ceva ce stii ca si-ar dori. Exemplu : un ceas, parfum, o bluza sau cine stie o bratara/lantic de argint
Daca aveti mai mult de 20-21 ani, poti sa ii faci o surpriza si sa ii gatesti. O cina romantica cum vezi si prin filme. Cu lumanari.trandafiri prin toata camera, ceva gustos, un vin bun si...o lenjerie sexi pe care o va descoperi cand ajungeti intr-un moment intim
Alte idei nu prea mai am sper ca te-am ajutat oarecum.
Ce a zis si ZuZky. Daca vrei sa faci un impact mare, fa-i cadou ceva sexual. Daca esti prea tanara, ramai la ceva simbolic care ar sta in amintirea lui.Sau ce a zis dina05.
Dar mai degraba ceva sexual .
Bine dispusa...si o cutie de durex cred ca asta il va face foarte fericit si o aniversare placuta
Iti pot spune ce i-am luat eu.Un puzzle magnetic,un breloc si umeras de clanta personalizat ( http://www.ideaplaza.ro/......lizat.html ).Vreau sa dau comanda si de un tort in forma de inima+niste baloane care o sa fie prin camera atunci cand ajunge acasa.
O brstara, sau un lant cu initiala ta sau cu o jumatate de inima, sau ceva personalizat, sau daca stii ca are nevoie de ceva fa-i o surpriza si ia-i acel ceva inainte sa isi ia el. Sau daca vrei sa economisesti, fa-i tu ceva cu manutele tale :d bafta. Funda? :d