Depinde de ce poarta si cum se poarta el. Poti incerca o esrfa(fular) mai elegant sau mai de zi cu zi. Binenteles de buna calitate. Acum tu stii mi bine daca i s-ar potivi asa ceva si daca poarta!
Pai depinde de el, ce prefera, ce gusturi are, e greu sa dam sfaturi fiind "paraleli" cu situatia, cel mult am putea deveni noi ridicoli iar tu sa nimeresti "ca nuca'n perete"
Depinde de varsta si de ocupatie. Oricum nu poti da gres cu un breloc frumos de chei. Daca poarta bijuterii - poti sa-i iei si tu o bratara, sau un lantisor de argint. Sau daca are un lantisor poti sa-i ei un pandantiv.
Un baiat se bucura mai mult de o surbelnita, o ruleta sau o masina de gaurit cu acumulatori...
Mai important e gestul indiferent de valoarea cadoului, un gest de respect, cred i-ar placea si Un ceas, Un portofel din piele, O camasa, O cutie speciala de ciocolata servita in doi, Un lantisor finut, Poti in final sai iei si tu o bratara semn de iubire reciproca. Tinand cont ca e din partea ta oricum te va aprecia orce ii vei lua cadou si va insemna mult pentru el cadoul tau.
Iti spun eu ce a mers la mine, si chiar a fost fericit, fai o surpriza si eal cu tine la film dar alege unul mai de groaza, si atunci cid e mai urit, stringel si zii ca tie frica +si un pupisau poate mai multe, dupa care vedeti voi ce mai faceti, si un suvenir micut dar care sa simbolizeze multe ca exemplu o inimuta mica de crestal care so priveasca mereu, ok vezi tu ce alegi pina la urma
Ia-i ceva ce are legatura cu vreo pasiune de a lui, ar trebui sa stii care sunt hobbyurile sale. va aprecia cu atat mai mult cadoul cu cat e ceva care ii face placere si ba mai mult faptul ca tu stii care ii sunt placerile.
asa ca bafta!
.Regulam de baza acadoului este utilitatea! apoi urmeaza contextul, tipul/gradul de realtie, interes, pret, cadou simplu sau/si revansa, contraserviciu, etc... Vezi k de reg se stie ce-i pl perechii, ce si-ar dori, mai demult etc,. Pt ca nu ai mentionat de ce vrei sa-i iei cadoul! Oricum, succes!
AnonimA întreabă: