| andreea89_9413 a întrebat:

Ce cadou sa ii cumpar prietenului meu?
Este in clasa a11a, e rocker si as vrea sa ii fac ceva mai special(poate ceva facut de mine). Multumesc mult.

Răspuns Câştigător
| lavyBandB a răspuns:

Mai.eu spre exemplu i.am facut prietenului meu(nu de ziua lui) o bratara:bratara prieteniei pe care am cusut initialele intr-un stil mai aparte...adica nu se intelege din prima ce litera ehappyDar daca nu vrei asa ceva, poti sa cauti asa numitele medalioane complementare(sunt si din lemn f faine ca si noi suntem tot rockeri)Oricum, eu cred ca orice i.ai da se va bucura pentru ca e din partea ta si va apreciawinking

9 răspunsuri:
| cat a răspuns:

Ce zici de o bratara de piele sau un lant de blugi de genul http://www.crownfashion.ro/catalog/colec%c5%a3ia-rock-104926

| krystal02 a răspuns:

Super happy Pai ce trupa de rock ii place cel mai mult? II poti lua un tricou pe care sa imprimi o poza cu trupa lui rock favorita! Sau poti apela la clasicele bratari rock sau lanticuri.

| Venator a răspuns:

Mah ripperstefan ce ai spus tu e bun daca el asculta heavy metal sau black metal, dar daca asculta ceva mai "calm" cadourile enumerate de tine nu sunt bune. Cel mai bine un tricou cu scris sau ceva argintiu nu auriu, un lant cu cruce, un inel sau ceva facut manual

| AnkiCardle a răspuns:

Http://www.maniacmusic.ro/
Comanda de aici ceva :* Sunt super chestiile astea.
funda? :*

| Revelation a răspuns:

Cine stie, zici ca este prietenul tau... iar drept urmare, TU ar trebui " AR TREBUII" sa il cunosti cel mai bine si ne intrebi pe noi ce si'ar putea dorii. Zici ca este rocker, ai putea sa ii cumperi o statuie mica gen vultur, dar fiindca esti clasa a XI-a ai bani limitati deci ii poti lua un batic daca ai jucat ceva cu motociclisti ai vazut ca au un batic pe cap sau la gat ca talharii din Old West.
Sau depinde cat de sadic este ( el ). Sti gesturile mici sunt cele mai insemnate. Daca sunteti impreuna de putin timp fa'i cadou "un sarut" sau dul' intr'un loc romantic sau undeva unde sa fiti singuri, nu in bloc la tine la el, in aer liber.
Tot la fel daca sunteti de putin impreuna un "te iubesc" ar fi perfect. Succes

| ripperstefan a răspuns:

Fato rokeri vor ceva cool nu prea cred ca ceva facut manual poate o geaca de piele o chitara sau un lantisor la gat da cu ceva mai de genu unui cap de mort.

| mehanna2000 a răspuns:

Sa mergeti intr-un loc romantic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O lesa