Ce spui de un trandafir pentru inceput? Sau daca e genul sa aprecieze, un cadou facut de manutele tale ar fi un gest super
Nu trebuie sa ii iei bijuterii si cadouri scumpe sa ii arati ca tii la ea si nici nu e timpul potrivit inca. Surprinde-o cu gesturi mici acelea sunt cele mai speciale
Poate ceva de plus, sau chiar ceva care sa il poarte, un ceas de exemplu.
Cumpara un tricou care crezi ca ii vine si coase mai jos (langa tivul tricoului) ceva de genul : "stiu ca esti speciala". Daca chiar te pricepi poti sa crosetezi expresia de mai sus si sa o atasezi pe tricou (cred ca ar arata mai bine asa).
Cumapara-i un tricou personalizat sau un lantisor personalizat. Mai cumpara-i si un buchet de trandafiri rosii.Tricoul personaliza sa aiba un mesaj de la tine din inima.Sau lantisorul sa fie cu I love you sau ceva de genul. Eu cred ca orice iai lua o sa ii placa pentru ca vine de la tine din inima.
Poate un trandafir rosu sau alb si o ciocolata sau o ciocolata si un ursulet de plus cu o inimioara ..hmm?:* sper ca te-am ajutat
Salutare! I-ai putea oferii niste lalele rosii si niste ciocolata.O zi frumoasa sa ai