Dar tu, dupa un an de relatie, nu stii ce i-ar placea? Doar nu-ti cunoastem noi prietenul...
In orice caz trebuie ceva ce tine de voi 2 si de relatia voastra. fa-i un album cu poze cu voi 2, sau o rama cu o fotografie cu voi sau sa iesiti undeva sa petreceti ziua doar voi 2 si pentru ca sunt sigura ca va iubiti sunt sigura si ca cel mai frumos cadou ati fi unul pentru altul. apropo. la multi ani si multi ani inainte!
O cutie de scobitori,o vaza,servetele, ciorapi, ochelari...(degeaba specifici asa ceva daca nu zici ce ii place etc...)
Fa-ti cadou o carte de gramatica, inainte de sa ii oferi ceva lui, si nu vorbi pana nu iei si meditatii
Stiu ca nu pot da acesta intrebare dar sa iti zic ca sa fi cu el e cel mai bun dar asa cred eu dar am si eu o intrebare cum fac sa cuceresc o fata sau sa o fac iubita mea am avut o sansa cu una de 14 dar eram prea mic deoarece am 11, si mai e un copil la mine la bloc mai mic cu 1 an si a avut pana acum iubite mai mari de exemplu :11, 12,13, 14,15,16 si a avut-o pe cea de 16 cand avea 16 ani