| irinutza_8581 a întrebat:

Ce cadouri se poate de daruit prietenului, dupa un an de intilnire?

8 răspunsuri:
| RXN a răspuns:

Dar tu, dupa un an de relatie, nu stii ce i-ar placea? Doar nu-ti cunoastem noi prietenul...

| georgiana_1403 a răspuns:

In orice caz trebuie ceva ce tine de voi 2 si de relatia voastra. fa-i un album cu poze cu voi 2, sau o rama cu o fotografie cu voi sau sa iesiti undeva sa petreceti ziua doar voi 2 si pentru ca sunt sigura ca va iubiti sunt sigura si ca cel mai frumos cadou ati fi unul pentru altul. apropo. la multi ani si multi ani inainte!

| PlaiCuBoi a răspuns:

O cutie de scobitori,o vaza,servetele, ciorapi, ochelari...(degeaba specifici asa ceva daca nu zici ce ii place etc...)

| Vanea_6042 a răspuns:

Fa-ti cadou o carte de gramatica, inainte de sa ii oferi ceva lui, si nu vorbi pana nu iei si meditatii

| Arctic a răspuns:

Iti faci o operatie si te faci virgina iar!

| manu0725 a răspuns:

Stiu ca nu pot da acesta intrebare dar sa iti zic ca sa fi cu el e cel mai bun dar asa cred eu dar am si eu o intrebare cum fac sa cuceresc o fata sau sa o fac iubita mea am avut o sansa cu una de 14 dar eram prea mic deoarece am 11, si mai e un copil la mine la bloc mai mic cu 1 an si a avut pana acum iubite mai mari de exemplu :11, 12,13, 14,15,16 si a avut-o pe cea de 16 cand avea 16 ani

| yasser25 a răspuns:

Dupa un an? o noua iubita sau o amanta!

| irinutza_8581 explică:

Georgiana mersi mult de raspuns am sa tin cont de el