Fosta mi-a ramas in suflet era ipocrita,falsa, mincinoasa, prefacuta, am incercat sa ma vad cu altele dar am dat de clonele ei, asa ca numai caut nimic nici o calitate
Trebuie sa intelegi ca asta nu se calculeaza sau se anticipa. Daca e sa te indragostesti de o fata o faci si gata. Majoritatea baietilor aprecieaza fetele naturale dar ca sa fiu cu tine sincer im primul rand ca sa te indragostesti de cineva trebuie sa iti placa si vizual.
Bai vecineee, ocoleste intrebarea daca te dezgusta!
Nina, nu ma dezgusta, nu cauta acul in carul cu fan ca nu ai sa-l gasesti, sa vedem daca acum intelegi ceva
Intrebarea ta presupune ca toti baietii sunt exact la fel, au aceleasi gusturi si gandesc la fel. Cu alte cuvinte, intrebarea ta reduce rasa umana la un individ (bine, nu intreaga rasa, doar barbatii) asta insemnand ca e formulata gresit din start, fiind probabil rezultatul unui intelect precar.
Daca tragi astfel de concluzii, ca eu am un intelect precar, inseamna ca faci parte cu desavarsire din clasa "mizerie umana". Eu nu te-am jignit, nu te cunosc si nici nu mi-as dori, ma dezgusta numai raspunsul tau inuman.
Iti place sa jignesti fara motiv, nu-ti convine intrebarea, nu raspunde dragule, e mai usor pentru tine sa fii un om de nimic.
Poate intelectul tau e precar, deducand faptul ca intrebarea mea se referea la o singura categorie de baieti, am specificat asa ceva acolo? controleaza-ti cuvintele. Vrei respect si decenta, dar tu nu esti capabil de asa ceva!
Asta depinde de fiecare barbat in parte. Fiecarui baiat ii ramane in suflet pentru totdeauna o anumita fata, nu aceeasi.
O fata trebuie sa inspire incredere, frumusete interioara cat si exterioara, sa aiba acel aer feminin de care nu toate fetele din ziua de azi mai stiu sa se bucure, sa fie o fata inteligenta, sa inteleaga baiatul din priviri si gesturi cat mai mici, sa descopere ca au din ce in ce mai multe lucuri in comun, pe parcurs, trebuie ca amandoi sa se dedice unul pentru celalalt mereu, si eu ca baiat. nu mi-as putea scoate din cap o asemenea fata, depinde de la om la om. Succes!
Fantastic7 întreabă:
anonim_4396 întreabă: