Sunt trei tipuri de baieti
1badboys astia cauta fete ca pe trofee la ei conteaza fizicul foarte mult sa poate concura cu alti badboys sa fie lideri, la ei nu conteaza ce caracter are fata, fizic sa aiba, va atrag foarte mult curvari astia
2 baieti cuminti astia cred in iubire, dragoste, sinceritate se trezescin freindzone foarte des si virgini deci au multe prietene, din pacate prietenele lor le considera surori de sex opus, trist
3 astia sunt intre badboys si normali ei in functie de cum e fata daca vad ca e serioaa fac o relatie cu ea daca e usoara fac sex cu ea, depinde de situatie asa se comporta si ea
sunt si obsedati care la inceput sunt calmi apoi posesivi,gelosi rau de tot,tradati in iubire etc
fiecare e unicat in felu lui, dragostea la baieti vine pe masura increderi in acel partener, desigur poti sa nu ai incredere in acel partener si sal iubesti atunci esti gelos ca ti frica ca o pierzi, cred ca implicarea intro relatie si atractia chimica face un barbat indragostit, eu personal nu caut nimic, doar mi-am exprimat parerea
Eu sincer..de cele care se abordeaza mai greu, felul si timpul "pierdut" atunci cand incerc sa o abordez, timpul alaturi de ea, clipe si momente, asta aduce la atasare, la un sentiment aparte " dorinta si placerea de a fi langa ea, si de a fi a ta, de a ii fura inimioara...atunci cand simti ca iti lipseste de langa tine, si cand bate inimioara altfel, cand te agiti ..atunci e indragostit, dupa cum a zis si Oaca_Ana-Maria_Daniela_1992, nu avem un STANDARD, acuma depinde de la om la om
Si ca sa fiu mai pe direct, si nesimtzit...adica, sa ocolesc, iimagineazati ce ar putea sa ne fure privirle cand trece o tipa pe strada, fund bombat, sani, privire inocenta,( rea in pat) , cum se zie : sa fie buna, dar, intr-un final, asta e doar placerea..., placere trupeasca , uneori avem imaginatia bogata, mai ales, cand voi umblati aproape dezbracate, si va mai intrebati de ve va violeaza aproape ca nu mai avem cum sa ne imaginam cum aratati voi in asternuturile goale.
Majoritatea cauta asta; fund mare, tate mari si buze uriase. De preferat sa fie proaste ca se le poti fraieri cand vrei. Si sa le placa sexul foarte mult.
"Dragoste la prima vedere,"așa se îndrăgostesc.
Daca apare avantajul care ambele persoane sa dea dovadă de:încredere reciproca, afecțiune si sinceritate va fi o relație superbă.
Pai eu sunt baiat si spun cam ce imi place la o fata : Sa arate cat de cat bine, caracterul sa fie mai presus, sa se ingrijeasca, sa stie sa vorbesca frumos etc, nu ca toate c** ** de pe pamant, sincera mai multe dar acum nu mai imi vin in minte. Bafta!
Nu e ceva standard, pur si simplu se intampla (chiar daca sunt fata, ma gandesc ca asa se intampla si la baieti)
Nu stiu in calitatea de băiat as cauta ta de la o fata sa fie sinceră si nu fie falsa.Eu cred ca un băiat trebuie sa facă primul pas na voi sunteți mai dificile.
DianaSerban întreabă: