Il stiu. Chiar merita cartea?
Ti am trimis mesaj si cerere. Te rog sa răspunzi. As dori sa vorbim in privat daca se poate
Aia-s praf.
Știu.
Tipul ăla e chiar bun, doar că e prea cringe ca sa-ți dai seama.
Dar nu a fost mereu așa, daca te uiti la video-urile lui de acum 4, 5, 6 ani, o sa vezi o diferență imensă.
E cringe începând cu denumirea de "scoala de seducție".
M-am uitat la doua video-uri dintre cele mai recente, dar si alea incomplete. Ceva legat de ce vor femeile cu adevarat intr-o relație.Si are dreptate, in mare, dar felul lui de abordare si ideea in sine de a-i invata pe altii cum sa devină "bărbați alfa" mi se par aiurea.
Poți tu sa citești cate cărți de seducție vrei, nu o sa prinzi nimic din ele până nu aplici.
As recomanda Robert Greene, David Deida, Rollo Tommassi. Sunt cărți care te învață cum e realitatea și care e rolul tau că individ mai mult nu "chestii de agatat".
Și audio/video books.
"Using the law of attraction with woman" de Eddie Fews. Plus altele.
Ai dreptate. Ultima recomandare pare misto
Salutare!
Din propria experienta îți spun că aste cărți nu te ajuta pe cât spun ca o fac, ba mai deloc.
Îți recomand să încerci tu diverse moduri de abordare pe strada/locuri cu mai multe persoane pentru a vedea ce funcționează. Dacă chiar nu ai inspirație, găsești multe video-uri pe YouTube.
Super atunci?
Fara semnul întrebării