| pms a întrebat:

Ce cauta baietii la o fata?

Răspuns Câştigător
Anna
| Anna a răspuns:

In primul rand intelegere si apoi respect, afectiune, tandrete, sinceritate, incredere...Se spune ca, niciodata sa nu incerci sa intelegi fetele pentru ca n-ai sa reusesti, dar pe baieti sa-i iubesti putin si sa-i intelegi mult! Baietii seriosi, cred ca isi doresc fete cu capul pe umeri, cu o atitudine pozitiva, grijulii, care au propriile visuri si obiective, care dovedesc aurocontrol in preajma altor baieti, iubitoare, sincere, sociabile, comunicative, vesele, care au o parere pozitiva despre sine.

16 răspunsuri:
eileen
| eileen a răspuns:

Baietii buni cauta fete frumoase si destepte. Baietii rai vor doar fete, atat.

Bula
| Bula a răspuns:

Diferentele... big grin

| want2bMajestic a răspuns:

Eu fiind un baiat care am avut doar relatii de lunga durata pot spune ca iubirea este pe primul plan, iar dupa aceasta fidelitatea si dorinta de a fii tot timpul langa pers iubita.

cristian
| cristian a răspuns:

Cauta doar ''aparatele''...

| ShaKuri a răspuns:

. sex.

| bismark65 a răspuns:

In vizita?

| ♣ Ma®®yE [;x] a răspuns:

Totul de la iubire pana la sex

| sergiu25bc a răspuns:

Poi ce ar cauta o persoana de sex opus, care sa ii fie alaturi la bine si la rau, acu depinde ce fata gasesti.Este ca la loz in plic, nu vei sti niciodata carei lozul castigator.Doar sperand ca in o buna zi vei gasi lozul norocos.

| N538961518 a răspuns:

...intelegere,liniste,speranta.

| simona24 a răspuns:

...de obicei sex...

| LittleZyzy a răspuns:

Fetele cauta afectiune... dar baietii cauta cu totul altcevawinking Bine, nu chiar toti...cam 90%

| ramona22 a răspuns:

Depinde, uni cata doar sex(98%) si aialati 2 %o iubita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceau. Baietii cauta la fete ceea ce le lipsesc lor. Cauta iubire, afectiune, intelegere, prietenie. Un baiat moral nu incepe viata sexuala decat dupa casatorie. Un baiat moral cauta sa inteleaga pe persoana de alaturi, sa o iubeasca, sa devina buni prieteni. Eu unul asa as face. Deocamdata nu am avut pe cineva si cred ca am timp. Nu am decat 18 aniwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ca barbat stiu ca fetele doresc ca langa un barbat sa se simta in siguranta. Dar si noi cautam acest lucru. Deci prietenie, liniste, speranta, intelegere, comunicare multa. Iar in privinta sexului..vine si ala, nu? Trebe sa fii barbat sa intelegi ca barbatii au nevoie de sex (si) pentru a-si goli...masinaria, pentru ca altfel fac poc. e foarte neplacut. daca ati fi barbati, fetelor, ati intelege! Deci...simbioza e urmatoarea: eu am nevoie si vreau, tu ai nevoie si-ti dau(pentru ca te iubesc). Rezultatul: amandoi fericiti si impliniti. Citeam pe undeva:cel mai bun prieten al unei femei este un barbat, nu o femeie. Acuma stii ce ne dorim. La fel ca si tine. (Anna, Expert TPU ma completeaza)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca un baiat la o fata cauta o relatie serioasa sa fie intelegere sa fie totu oky intre cei doi.sa aiba afectiune unu fata de altu, sinceritate. tandrete ceva sa fie o relatie fain, nu mai zizcem ca sunt baietii care vor doar aventurii cu fetele.

| 999999 a răspuns:

Mai tot timpul "sex"

Întrebări similare