| SentimentalConsil a întrebat:

Ce conotatie are pentru voi cuvantul curva si cine este mai curva, barbatul sau femeia?

27 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Amandoi,de persoana depinde,nu de sexul ei!
Fie femeie,fie barbat,oricine care,prin sex,incearca sa castige bani,favoruri,bunuri, pozitii in societate, etc, este o persoana depravata, o curva! Masculina sau feminina.
Tine de puterea morala si de principiile fiecaruia.

| SentimentalConsil explică (pentru greece12):

Bun, daca raspunde cineva asemanator tie o sa-l premiez, am auzit ca la experti nu avem voie sa dam funde ca vom fi sanctionati, asa e?

| greece12 a răspuns (pentru SentimentalConsil):

rolling on the floor
You make my day!rolling on the floor

| anonim_4396 a răspuns (pentru greece12):

Stiu ca te nervozezi cand cineva te copiaza laughing dar lasa-ma sa iau si eu o funda sufletule kiss

Amandoi,de persoana depinde,nu de sexul ei!
Fie femeie,fie barbat,oricine care,prin sex,incearca sa castige bani, favoruri, bunuri, pozitii in societate, etc, este o persoana depravata, o curva! Masculina sau feminina.
Tine de puterea morala si de principiile fiecaruia.

| greece12 a răspuns (pentru anonim_4396):

LOLrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zebyx98: explica-mi si mie cum te dezvirginezi de mai multe ori? > curva inseamna sa nu mai fii virgina? > raspunsuri proaste? > cati ani ai, 8? > ce mai cauti aici atunci?
Curva = Femeie care 'umbla' cu mai multi barbati deodata! am pus '' pentru ca este un termen cenzurat happy

| Zabbyel a răspuns:

sad mai curva ca viatahappy nu-i niMEni

| Pitzipoanca a răspuns:

Din puctul meu de vedere, curva nu e persoana care are multi parteneri sexuali. Nici cea care are doar one-night standuri. Nici cea care o face pentru bani.
E aceea (barbat sau femeie) care nu are niciun fel de principii.
Care e capabila sa se culce cu cineva, doar ca sa ii distruga relatia.
E o persoana profund nefericita, care vrea sa faca mult rau.
In viata mea, am vazut maxim 2 curve. Si nici de ele nu sunt sigura.

| SentimentalConsil explică (pentru Pitzipoanca):

Uite aici pe cineva care incepe sa se apropie de adevar kiss

| Petrica44 a răspuns:

Curvele sunt cele care intrand intr-o casnicie...o batjocoresc!
Cea mai curva dintre toate curvele...este politica.

| SentimentalConsil explică (pentru Petrica44):

cam te apropii de adevar

| anonima3389 a răspuns:

Barbatii nu se pot numi curve, poate curvari.si sunt in acceasi masura si barbatii sunt curvari, dar sunt si femei curve, evident ele nu se considera curve pentru ca fac ce le place, dar eu una le consider curve pe fetele/femeile care si-o trag cu primul care le iese in cale si pe deasupra mai schimba si barbatii ca pe sosete.asta e parerea mea.

| SentimentalConsil explică (pentru anonima3389):

Gresit, tu ai citit ce a scris grecce 12?

| anonima3389 a răspuns (pentru SentimentalConsil):

Ce este gresit? eu mi-am exprimat propria parere..si nu stau sa citesc si comentariile..citesc doar intrebarea pusa tongue

| SentimentalConsil explică (pentru anonima3389):

Doar 10% din ce ai scris este adevarat, sorry... vezi raspunsul lui greece12

| ramonika125 a răspuns:

O fata este curva daca se *** cu unu si cu alta fara sa aiba remuscari, atata timp cat ai un prieten stabil si faci dragoste cu el asta nu inseamna ca esti curva. barbatii in general vor sa vaneze domnisoarele care cauta senzatii tari, adica o curva. dar pana la sfarsit cauta fete cu minti cu care sa isi faca o familie. nici un barbat nu si-ar dori sa intemeieze o familie cu o curva. parerea mea pup

| pazzo a răspuns:

Amice un barbat NICIODATA nu va fi considerat "curva/curvar" deoarece daca 1barbat are peste 10 fete/femei in viata lui e considerat ZEU love struck acum daca o fata/femeie are peste 10barbati in viata ei este considerata curva.din timpuri antice barbati aveau voie cu cate 10 -11 nevestewinking ele abia aveau voie cu Unu singurwinkingma explic laughing

| zebyx98 a răspuns:

DECI curva inseamna sa nu mai fi virgina, intelegi tu, numai ca ...trebuie sa fi dezvirginata de multe ori
In cazul barbatilor tot la fel...
Eu cred ca barbatii sunt mai curvari deoarece ei se uita mereu dupa fete ''bune'' si zic mereu bai ce mi-as trageo cu aia, si fac ei intr-un fel sa le convinga stii tu...banii,sarmul etc

| SentimentalConsil explică (pentru zebyx98):

laughing haios raspunsul tau, la barbati ai 50% dreptate, numai ca trebuia adaugat mult mai mult in raspuns kiss

| Estera123 a răspuns (pentru zebyx98):

Prietene, nu poti dezvirgina o fata decat o singura data. Asta daca nu cumva o fuci 'sa o coasa'. Si o curva nu inseamna neaparat sa nu mai fi virgina, ca asa peste 90% din fetele din ziua de azi ar fi curve.
Curva, fie ca e vorba de femei sau de barbati, inseamna sa nu ai scrupule, sa joci pe degete pe oricine si sa ajungi in fiecare seara in pat cu altcineva.

| SentimentalConsil explică (pentru Estera123):

ar trebui sa tai "sa ajungi in fiecare seara in pat cu altcineva"

| Estera123 a răspuns (pentru SentimentalConsil):

De ce?

a ajunge in pat cu altcineva inseamna a fi prostituata, si eu credeam pana acum ca prostituata este o curva dar un bun var de-al meu mi-a explicat ca este o mare diferenta intre o prostituata, curva si femeie intretinuta

Dar prostituata este platita, curva nu.

Draga, tocmai de-asta vreau eu sa fie inteles ceva, curva este persoana care iti doreste sotul/sotia, postul de la servici, nu trebuie asimilat numai in contextul despre sex

Pai si cu 'fara scrupule' si 'invarte pe oricine pe degete' cum ramane? Asta nu tine tot de 'contextul' material?

Ba da draga mea, dar nu mereu sexual

Întrebări similare