Chiar daca nu vrei sa auzi un raspuns gen "este prea mica", este inevitabil sa nu ti'l dau.
La 14 ani corpul nu s-a format complet, astfel ca un act sexual i'ar putea dauna.
Pe langa partea fizica, un act sexual te schimba clar mental, iti schimba comportamentul, iti schimba preocuparile, etc
Si cu siguranta cel mai grav ar fi bolile cu transmitere sexuala
(si din aceasta cauza folosirea prezervativului este obligatorie)
Deci daca nu vorbeai la general cand ai pus intrebarea si te refereai la tine, afla intai de tot ceea ce trebuie sa stii si ce nu trebuie sa stii despre sex, si apoi ai putea continua cu asta.
Uite aici un site cu boli cu transmitere sexuala:
http://www.clopotel.ro/educatie/educatie_sexuala/
Si un site in care afli tot ce vrei sa stii despre sex:
http://www.clopotel.ro/educatie/educatie_sexuala/
Viata sexuala nu este o gluma!
Poate avea consecinte pe plan psihic, nu neaparat fizic. Isi strica copilaria, si copilaria trebuie traita
Daca te-ai gandit la asa ceva,cred ca ar trebui sa mai astepti un pic si in plus,cum poate sa tina la tine, baiatul ala care iti cere sa faci asa ceva la varsta ta? imposibil! te rog sa reflectezi la treaba asta nu merita sa suporti tu anumite consecinte dupa aceea pentru cineva care, avand in vedere ca ai 14 ani ti-a propus asa ceva
O boala cu transmitere sexuala.
Lasati sexul la varsta asta si bucurati-va de copilarie cat o mai aveti! Aveti timp si de sex toata viata, dar de la o varsta frageda...mai bine nu! Bafta!
Ilenutza:
"Pai nu stiu probabil"
De ce te bagi daca habar nu ai despre problema respectiva?
Sii ca ii poti influenta cuiva viata prin ceea ce tu spui?
Pai nu stiu probabil daca acel baiat are nu stiu ce boala cu transmitere sexuala poti sa o iei dar mai rar
Pai i se dezvolta organele sexuale, ceea ce va fi evident deoarece corpul este pubertate, cunosc exemple, fete de 13 ani deformate. Nu mai cresc asa de mult, cum ar creste o fata ajunsa la pubertate care nu a ajuns la pasul asta. Pielea va fi moale, hormonii o vor lua razna...
Anonima17191 întreabă: