| Ando1dul a întrebat:

Ce considerati atragator la un barbat?

7 răspunsuri:
| caterinasmile a răspuns:

In primul rand imi place sa fi curat si frumos imbracat ( nu imi pasa de hainele de firma etc).
Imi plac baietii inteligenti, care sa dea si semne de sensibilitate si sa fie amuzanti! :*

| h3r a răspuns:

Umorul.

| Labyrinth a răspuns:

Păi fizic mâinile frumoase şi curate (am observat că bărbaţii nu prea-şi îngrijesc mâinile şi mi se pare scârbos). Personal îmi plac trăsăturile mai "ţepene" atât la băieţi cât şi la fete. Un corp normal, nu-mi plac muşchii :/
La caracter mi se par atrăgători bărbaţii mai misterioşi, care nu-s ca nişte cărţi deschise, pe care îi citeşti greu.

| Kaulytz_Damon_1999 a răspuns:

Da sunt in totaltate de acord cu ei e bine sa fie misterios si totusi eu sunt baiat si crede-ma functioneaza daca asta vrei

| IuliaWosster a răspuns:

Totul trebuie sa se potriveasca. nu exista un lucru care sa ma atraga, dar cred ca vocea este un lucru la care sunt foarte atenta. Si la faptul cum vorbeste sau se misca happy.

Răspuns utilizator avertizat
| bambi12313 a răspuns:

In primul rand un barbat nu este o pereche de pantofi la care sa stai si sa vezi materialul, culoarea, tocul pentru ca o pereche de pantofi cu un anumita eleganta, un anumit material se dovedeste de multe ori a fi inconfortabili. Un barbat trebuie cunoscut. orice parte, orice iesire a lui trebuie cunoscuta nu fizicul conteaza caci frumusetea e trecatoare. degeaba ai langa tine un barbat mirific daca te face sa te simti o carpa

Întrebări similare