Pai ce conversatie, trebuie sa vorbesti cand faci dragoste? Poti in timpul actului sa spui vorbe dulci partenerului/ei, sa il/o alinti, ca doar nu veti povesti capra cu 3 iezi.
Folositi doar limbajul trupului. Daca sunteti compatibili, este de ajuns. Nimeni nu poate desfiinta o asemenea potrivire.
Cu partenerul(a) trebuie sa discuti cum sa va simtiti mai bine, atata tot, numai sa nu o lungiti prea mult cu vorba
Ea: Maine sa iei 3 kg de ceapa, 2 kg de morcovi... si niste mazare.
Tot ea: Ma simt asa de obosita, si ma doare si spatele.
Tu stii cat am muncit azi?!
Eu:...
Eu:...
Intr-un final
Eu: ahh ce bine a fost :-x
Sau varianta 2:
aaaahhh, uhhhm... uffff... (isi mai musca putin buzele, se mai uita in ochii mei dupa aia iarasi): uhhhhh, ahhhh mai tare, mai adaaanc.
si intr-un final imi zice : iubitule, se pare ca in seara asta am comunicat foarte mult si mi-a placut.
Deci lol? am impresie ca esti fata care vorbeste mult . Incearca sa taci in timpul pentru ca daca ii zici ceva ce nu s-ar potrivi cu atmosfera se poate sa-i moara la saracu(si atunci sa vezi stanjeneala pe el...sa-i moara la intrare
). in timpul ar trebui sa ii soptesti ceva dulce(ca il iubesti) dar nu in timpul gematurilor
.
Gen:maine o facem din nou nu?
Hai dracu nu ajungi sa ai orgasm?
E mai mare decat data trecuta?
Hm dupa asta ce facem de mancare?
Tu dai acolo ca eu tot nu simt!
=]]]
Ce conversatie ai putea avea?
Poate nu ar trebui sa vorbiti prea mult. Poate sa ii soptesti cuvinte frumoase.
Inainte:se dau citate celebre, se improvizeaza suse si susanele, se promit recorduri.
In timpul:se ofera adresele(cu numerele de mobil care se scriu, desigur), se fac teste fulger, eventual ceva texte apocrife sau raspunsuri din oracol-depinde de gust.
Dupa:statistici, stiati ca-uri, epitafuri.
(acesta este un pamflet)